Lányok! Ti hogy szoktátok szőrteleníteni magatokat a nemi szervnél?
19:02 en szoktam neha szörtelenitö kremet hasznalni az is nagyon jo..csak vigyazz vele hogy a hüvelybemenetnel ne nagyon kend be...es a megadott idöt ami a dobozon van ne lepd tul..aztan utana mar könnyü borotvalni is...en a VEET-et hasznalom
Kerdezö..A kozmetikus leszedi elsöre,persze..az enyem azt mondta hogy könnyebb neki ugy gyantazni ha hosszabb a ször hiszen azt könnyebb kitepnie... ki lehet birni..a szüles fajdalmasabb..:-)))
Az 5. válaszoló vagyok:
Miért írtad nekem a gyantázást? Nem értem.
Jajj, bocsi, elbambiztam. Nem tudom, én még nem gyantáztam.
(5ös voltam)
Lézeres szőrtelenítésről hallottam jókat és rosszakat egyaránt. Valakinek bejött, míg másnak a kezelések abbahagyása után pár hónappal már ugyan úgy szőrösödött, mint előtte.
Egyáltalán nem végleges, ez csak reklám. Szerintem a legolcsóbb és legkevesebb macerával járó a gyantázás. Én már több éve járok és jelentem, alig nő rajtam valami szőr.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!