Kamaszok! 14 évesen borotváltátok / gyantáztattátok odalent magatokat?
Ha igen,akkor teljesen,vagy csak bikinivonalba?
14.L
Igen, 14 éves korom óta szőrtelenítem magam, teljesen csupaszra! :-)
24/L
Én igazából 12 éves korom óta borotválom a puncimat, mert nagyon zavart betéthasználatnál.
Aztán 13 évesen váltottam tamponra, azóta azért borotválom, mert így nekem is jobban tetszik.
Köszönöm. Igazából nem tudom,hogy elmondjam anyukámnak,mert én szeretném. Nagyon zavar,ráadásul megyünk majd az osztállyal fürödni,és elég gáz lenne.:(
Ötletek? Gyanta jobb mint a borotva?
Ottlent gyanta? Besz*rsz már bocsi :-)
Borotváld csak le, miért kellene róla beszámolni, elég idps vagy már hozzá.
Első vagyok.
Elhiszem, hogy izgulsz. Mikor én kezdtem el 9.-ben borotválni magam, apám első kérdése az volt, hogy "csak nem mutogatod valakinek?". Állj anyukád elé és mondd, hogy kezd kényelmetlen lenni és nemsokára jön a bikiniszezon, amikor nagyon csúnya, ha kilóg a bunda. Mondd el, hogy nem mutogatni akarod, hanem csak komfortosabban érdeznéd magad. Nőből van ő is, meg fogja érteni.
Amúgy, mivel te még úgysem tolnád le az egészet, hanem csak a szélét, kipróbálhatod a gyantát, ilyenkor még nem lenne rossz, hiszen még nem erősödött meg a sok borotválástól.Persze menj kozmetikushoz, vagy olyannal csiáltasd, aki már többször csinált ilyet másnak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!