Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az utolsó hetekben hogy...

Az utolsó hetekben hogy borotváltátok?

Figyelt kérdés
Vagy nem éreztétek cikinek kiszőrösödve odalent odaállítani a dokihoz?
2010. márc. 1. 22:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
88%
Full:))Mindent mindenhonnan,úgy gondoltam,inkább én csináljam,mint majd a nővérek.
2010. márc. 1. 22:29
 2/15 anonim ***** válasza:
88%
Nekem a férjem felajálta, hogy o segít, igaz csak a 31 hetes vagyok de már nem látok oda :)próbáltam tükör segítségével, de az nem megy nekem... éppen ma este kezdjük el először a közös tevékenységet :) szerintem érdekes lesz :)
2010. márc. 1. 22:33
 3/15 A kérdező kommentje:
Oké, de én már a nagy pocaktól alig érek oda. Tükörből meg nem tudom normálisan lehúzni.
2010. márc. 1. 22:34
 4/15 anonim ***** válasza:
88%
Én 36 hetes vagyok, de még odalátok nagyjából, de ki is tudom tapogatni, nekem megy rutinszerüen.
2010. márc. 1. 22:36
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Én végig gyantáztattam-mindent,mindenhonnan.A párom csinálta!Amikor sürgősen simának kellett lennem,akkor tükörből csináltam-nekem is ment rutinszerűen.Amikor itthon elfolyat a magzatvíz,akkor is még gyorsan leborotváltam (a kis tüskéket is) magam,lefürödtem és úgy mentünk a kórházba.
2010. márc. 1. 22:52
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
én gyantáztattam végig. kozmetikus az unokatesóm, ő csinálta.
2010. márc. 1. 23:11
 7/15 anonim ***** válasza:
84%
Én sehogy. Nem ciki az orvoshoz szőrösen menni, mindig is úgy mentem. (Nem vagyok egy divatnőci: se szoli, se műköröm, se körömcipő, se profi smink...) Nagy néha a férjem megcsinálja nekem, aztán egy darabig úgy van. Szóval nem hagyom elbokrosodni, de egyáltalán nem érzem cikinek, hogy VAN FANSZŐRZETEM. Miért lenne ciki?
2010. márc. 1. 23:42
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Én a végig tudtam borotválkozni.Nem láttam de kitapintottam :) Elég sok időt vett igénybe néha a légszomj miatt de viszonylag könnyen ment :D

2010. márc. 2. 02:48
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem is férjem csinálta az utolsó hetekben, de csak az intim részemet. A lábamat, hónaljamat letudtam szedni, igaz majd meg fulladtam mikor hajolnom kellett, de nem volt nehéz.
2010. márc. 2. 08:35
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a nőgyógyász dr.nő mondta, hogy ilyen idős terhesen már ne bajlódjak vele, a fertőzésveszély is már nagyobb, begyulladhatnak a szőrtüszők. Persze azért mi is megoldottuk valahogy a párommal, jobban éreztem úgy magam.
2010. márc. 2. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!