Srácok/Lányok ti mivel és hogyan szőrtelenítetek ott?
A gyanta lenne a legjobb, mert ritkul tőle, de rettentően fájt, úgyhogy marad a borotva. Abból is valami márkás. Nekem gilette mach3 van.
Bőven teszek oda habot, hogy jól csússzon a borotva feje, aztán ha végeztem, bekenem bepanthen krémmel. Nekem a bikini vonalam hajlamos kipattogni, főleg ha keskeny bugyit veszek az első 1-2 napban és megdörzsöli.
Szóval jó a borotva és felejtsétek már el azt a hülyeséget, hogy megerősödik tőle. Elkezdi valaki 14 éves korában, magától is ugyan úgy sötétedik a testszőrzet 20-25 éves koráig.
Lézerre meg hasonlókra én soha ki nem adnék annyi pénzt. 2 évente lehet ismételgetni mert ugyan úgy visszanő, bármi is szerepel a reklámban és még bőrrákot is okozhat.
18/L
"A kérdező kommentje:
mérnem pörzsölővel?:D"
akkor már tépd ki XD
erősödik, és sűrűbb lesz? én erre csak rácáfolni tudok, mert nekem egyre ritkább, pedig borotválom.
hogy mitől....nem tudom :)
22/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!