Sötét hajú lányok! Ti hogy szőrtelenítetek?
én attól függ mihez van időm/erők/kedvem
karomat krémmel
lábamat epilátorral vagy borotvával
hónalj borotva
de ez sincs mindig így
Nekem barna a hajam, de pölö az alkaromon eléggé látszottak a szőrszálak... És ezért is választottam az epilátort. Mert egyszer kell megvenni, a sok használat után pedig ritkulnak a szőrszálak. Karon néha epilálok, ilyen tavasz-nyár időszakban, lábon (teljesen), hónaljon, és bikinivonalon általában mindig. Bár közel nem tart ki egy hétig, 4-5 naponta ismételnem kell. :S A kérdező által leírt okok miatt. (Mert ugye 3 fázisban nő a szőr, így amikor egyszer szőrtelenítem magam, sok szál még nem bújt ki. Pár nap múlva viszont azok jönnek ki.)
15/L
Eddig karomat,hónaljamat,lábamat meg ott lent borotváltam.Most már váltok : lábon ,karon: gyanta.
Hónalj és "ott lent" : borotva.
Hónaljon nagyon fáj a gyanta?
14/L
nekem fekete erős és sok szőröm van. a lábamra meg a hónaljamra gyantát használok. a kezemen a szőr pedig kicsitsem zavar. :)
előző válaszoló: én az első hónaplj gyanátnál azt hittem besz*rok de aztán meg egyre kevesebb lett a szőr ezért egyre kevésbé fájt. :)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!