Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan ápoljam az arcom? Kis...

Hogyan ápoljam az arcom? Kis eligazítás kéne

Figyelt kérdés

Olvastam sok helyen, hogy először le kell arcradírozni, aztán arctonikozni.

Ezt milyen sűrűn? Zsíros bőrre alkoholos vagy alkoholmentes arctonik kell? ha végeztem az egésszel mossam le egy idő után? milyen márkákat/termékeket ajánlotok?

2012. ápr. 12. 07:24
 1/4 anonim ***** válasza:

Egyszerű ám:)

Először arclemosóval lemosod, (ajánlom garnier pure arclemosót erre,ilyen nyomós) azután tonikkal áttörlöd,ebből is garnier pure-t ajánlom, Utána meg hidratáló krémmel bekened az arcod! Radírozást heti 1x max 2x ajánlom,arclemosó után:)

mindennap csináld meg ezt a procedúrát,legjobb ha az arclemosást este is meg reggel is elvégzed:)

2012. ápr. 12. 11:48
 2/4 A kérdező kommentje:

oksa, kösz

még annyit akkor, hogy alkoholos vagy alkohol mentes tonikot használjak?

2012. ápr. 12. 13:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Alkoholos,leoldja a faggyút.
2012. ápr. 12. 14:50
 4/4 anonim ***** válasza:
hát, az alkoholos szárít, de emiatt a bőröd még több faggyút fog termelni. én inkább menteset javaslok.
2012. ápr. 12. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!