Lányok! Milyen gyakran mostok hajat?
Figyelt kérdés
Régebben 3 naponta mostam, aztán télen átszoktam a naponta történő hajmosásra, mert ha kimentem mindig magába szívta a hajam az utcán lévő füstszagot+a sapka alatt elég gyorsan zsírosodott. Most vissza akarnék szokni a 3 napos hajmosásra, de nem tudok, mert a 2. nap közepére már érzem, hogy nem friss a hajam,estére pedig zsíros lesz.
Ti hogy vagytok vele? Hány naponta ajánlott mosni?
2012. ápr. 11. 19:06
11/15 anonim válasza:
Én hetente 1X szoktam. Nem olyan zsírosodós a hajam, 2 hetet is kibírna, de úgy már nem szeretem, mert úgy már egy kicsit zsíros
13/15 anonim válasza:
régebben heti 1x volt most 2 naponta mosom
14/15 anonim válasza:
4-5 naponta. De ha tehetem (nem megyek emberek közé), akkor nem mosom meg. Lehet hogy igénytelennek tűnök, de nem szeretném, ha egyre gyakrabban kellene mosnom...
15/15 anonim válasza:
Heti 1x.
Ha vissza akarsz állni a 3 naponta mosásra, használd ezt. [link] Megemeli a hajtöved és kevésbé zsírosodik tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!