Mit lehet még tenni ennyi próbálkozás után?
Az arcbőröm egyszerűen nem hajlandó helyre jönni.Annyi mindent próbáltam már, hogy meguntam.
Zöldség-gyümölcs rengeteg féle, rendszeresen fogyasztva, napi 2-3 liter folyadék, ami ásványvízből, zöld teából és zöldséglevekből áll, gőzölés-radírozás, miteszerek eltávolítása házilag és kozmetikus által is, kozmetikus által ajánlott arctisztító és hidratáló krém.Enyhe napozás.Változatos étkezés, egészségesen.
De egyszerűen semmi nem működik.Mindig begyullad a bőröm itt-ott, folyton kivörösödik, néhol zsíros, néhol száraz.Nem tudok már mit kezdeni vele...:S
A napi arctisztítás/ápolás után pár óráig minden rendben nagyjából, de aztán újra bezsírosodik/kiszárad, másnapra pattanás jelenik meg.Mire azt lekezelem, és letisztul az arcom, eltelik 3-4 nap, és aztán 1-2 nap múlva újabb pattanás és kezdődik elölről minden.Belefáradtam már.
Miért nem segít semmi?
24/L
bár nem írtad, de gondolom voltál bőrgyógyásznál is. ha nem, akkor egyértelműen fordulj hozzá.
ha igen, akkor sztem valami teljes körű kivizsgálás kéne, hogy mi állhat a probléma hátterében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!