Speed-L kérdése:
Miért van ha bekapcsolom a laptopom elkezd sípolni párat majd se kép se hang, aztán 10-20 próbálkozás után bejön, mi lehet a hiba?
Figyelt kérdés
Utána néztem már és azt tudom,hogy vga és biosz frissítési hiba lehet,de arra nem találtam választ,hogy ha a gépet újratelepítem akkor ez megoldódhat?
Vagy van annak valami veszélye ha laptopot újratelepítünk?
Vagy esetleg mennyiért csinálnák ezt meg?
2012. ápr. 8. 13:33
1/4 anonim válasza:
Mivel még az oprendszer betöltődése előtt van a probléma, újratelepítés nem oldja meg, hiszen akkor még nem is fut a windows.
Hardveres probléma lesz a háttérben. Kontakthiba, vagy haldoklik valami alkatrész, pl. az alaplapon a kondik, vagy a vinyó.
2/4 A kérdező kommentje:
értem,tehát akkor felesleges lenne újratelepíteni,és ezek javítása mennyibe kerűlne?
2012. ápr. 8. 13:47
3/4 anonim válasza:
Ha nem garanciás, akkor relatíve sokba, tízezrekbe. De talán jobb lenne árajánlatot kérni, mert én csak a levegőbe beszélek, nem ez a szakmám, nem tudom a pontos tarifákat.
4/4 A kérdező kommentje:
Értem,köszi hát elmegyek egy szaküzletben dolgozó ismerősömhöz tőlle megkérdezem,köszönöm a segítségedet :)
2012. ápr. 8. 14:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!