Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Vannak itt olyanok, akik már...

Vannak itt olyanok, akik már sok éve pattanásosak, és sehogy sem akar elmúlni? Ti hogy bírjátok idegileg?

Figyelt kérdés

Engem sokszor a sírás kerülget, életundorom van, nincs erőm, kedvem emberek közé menni, csak ha elkerülhetetlen. A vásárlás valami rémálom, nem vehetek fiatalos, divatos felsőruházatot, csak olyat, ami egészen takarja a dekoltázsomat és a karjaimat. Mondanom sem kell ezek után, gondolom, hogy soha nem volt barátom. (Félek is a reakcióktól, hogy mit szólnak, ha meglátnak fedetlenül, meg párszor megégettem magam, kaptam pár csúnya megjegyzést, s nem akarom ezeket újból átélni.) És ez megy lassan 4 éve. Alig várom, hogy eltünjönek ezek az undormányok a testemről, és azonnal szaladni fogok mikrodermabrázióra. Rengeteg mindent kipróbáltam, a tévében reklámozott kenceficéktől a bőrgyógyász által felírt készítményeken át a házi tisztítókúrákig, de véglegesen egyik se mulasztotta el, igaz, mérséklődött valamelyest, de még mindig nagyon csúnya.

18/lány

2012. ápr. 11. 11:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én 1 éve vagyok pattanásos,de kib*szottul irritál,minek van ez rajtam ÁAAA nem folytatom,mert felmegy a vérnyomásom.

Akneroxidot használok,eléggé szárítja a bőröm de majd 2 hét után megirom ha érdekel. Ötleteim vannak még, felvettem a harcot ezekkel a kur*akkal.

16/F

2012. ápr. 16. 20:29
 12/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy mi az, amit használsz, de remélem, segíteni fog! :) Nyugodtan megírhatod az ötleteidet is. :)
2012. ápr. 17. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!