Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » VV Gombi és VV Béci miért nem...

VV Gombi és VV Béci miért nem pattanásosak? Miért olyan szép az arcbőrük?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok, pattanásokkal küzdök, mikorra várható hogy teljeen elmúljanak? 24 éves koromra már elmúlnak?
2011. jan. 3. 23:24
 1/8 anonim ***** válasza:
Egyik sem tini...
2011. jan. 3. 23:29
 2/8 anonim ***** válasza:
szerinted nincs rajtuk 40 kiló vakolat?
2011. jan. 3. 23:34
 3/8 A kérdező kommentje:
Nincs, érdekes sose látom amikor fürdés után magukra kennek valamit.
2011. jan. 3. 23:39
 4/8 anonim ***** válasza:
biztos hogy van olyan szoba, ahol sminkelnek, és a kamerákon nem látszik
2011. jan. 3. 23:46
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem tuti nem sminkelik őket!! Akkor a lányokat is megcsinálnák sokkal szebbre.
2011. jan. 3. 23:48
 6/8 anonim ***** válasza:
19 évesen még sajnos benne vagy abban a korban. Ők idősebbek nálad. Béci 25, Gombi asszem 27. Múltkor mondta egy neves kozmetikus, hogy gyakran 25 éves korig zajlanak le a hormonális változások a szervezetben. Meg amúgy bőrtípus függő. Lehet nekik kevésbé zsíros bőrük van mint neked.
2011. jan. 4. 00:05
 7/8 anonim ***** válasza:

Gombi a kinti életben is keni magát minden arc ápolóval.

Egészségesen táplálkoznak. Jah meg a szoli is rá segít.

2011. jan. 4. 15:02
 8/8 anonim válasza:
Az, hogy ki mennyire pattanásos, függ a bőrtípustól, én most 20 éves vagyok, kb 13-14 éves koromban volt egy párszor egy-két pattanásom, ettől eltekintve soha(szerencsére).
2011. febr. 1. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!