Igaz az, hogy akik faluban laknak, azok nem pattanásosak annyira, mint akik városban laknak?
Én falun nőttem fel, ehhez képest 10-18 éves koromig egy merő pattanás volt az arcom. De nem csak egyszerű pattanások, hanem mélyrétegi aknék voltak, a kozmetikus sem tudott velük mit csinálni.
Pedig nem ettem műkajákat, szmog sem volt (bár az, hogy 20 kilométerre tőlünk olajfinomító és hőerőmű működött, biztos nem tett jót). Én azt hiszem, ez inkább genetika kérdése.
Szerintem ezt így nem jelenthetjük ki.
Biztos van akire ez igaz, de szerintem nem sok emberre.
A városiak eljárhatnak mindenféle kozmetikushoz emiatt mesés arcbőrük lehet, a falusiaknál meg csoda ha van egy "kozmetikus" aki otthon vállal pár embert és kitudja hogy és mivel dolgozik. Felénk így van.
A 4. válaszolónak nem lehet hogy azért pattanásosabb a bőre amióta a városba jár tanulni, mert akkor érte el azt a kort amikor az ember pattanásos lett?
Amúgy a tisztább levegő lehet hogy jó tesz...és azért falun az ember szinte mindenkit ismer, bensőségesebb a hangulat, az ismerettségben biztos akad akinek a szülők, nagyszülők adtak tippeket ilyesmi ellen...
De a bőrhibákra azért nem a költözés a megoldás...
Második válaszoló! Akár én írtam volna :)
ugyan ez volt nekem is!!! Úgyhogy ez szerintem sem falu/város függő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!