Milyenre festessem be a hajam?
Szeretném befestetni a hajam,de nem tudom eldönteni milyen legyen a hajszínem.még májusban próbálkoztam a szőke melírral,de én hülye a sötétbarna hajamba egyből szőke hajfestéket vettem,és ilyen tök ronda narancssárgás lett az a pár tincs.Rá pár napra vettem gesztenyebarnát,azzal befestettük,világos barna lett,egy kicsi vöröses beütéssel,mostmár több mint egy hónapja ilyen,és már kezd lenőni.Majd szeretném augusztus közepén-végén újra befesteni,de ezúttal nem szeretném elszúrni.Nos,két variáció van ami teccik,az egyik,az hogy leszívatom,majd úgy bele a szőke hajfesték,szóval szőke melírozott,a másik,pedig az h az egészet befestem feketére,majd bele lila melír,kb.olyan mint a Loláé most.
Barna börőm van,sötét barna szemem,szemöldököm majdnem fekete színű.Na szerintetek milyen legyen??És fodrászhoz menjek inkább vagy itthon anya megcsinálja?
17/l
Én pont így jártam most, de nekem fogsrász csinálta a melírt a sötétbarna hajamba. Én nem adom még fel, megpróbálom másik fodrásszal rendbehozatni, mert szeretném a szőke melírt, de nem ezt a "csodás" vörösessárgát.
Szerintem mindenképp menj egy jó fodrászhoz. Elég szélsőséges amit szeretnél (a szőke és a fekete), tehát látatlanban nehéz megmondani, melyik állna neked jobban. A fekete nem roncsolná annyira a hajad, mint a melír... Szóval így én meg nem tudom mondani, hogy melyik variációt válaszd.
,,Barna börőm van,sötét barna szemem,szemöldököm majdnem fekete színű''...sztem a fekete haj jobban all sokkal:D
a szoke hajhoz pl,hogy menne majdnem fekete szemoldok?...ha megis szoke melircsikok mellett dontesz,akkor inkabb hatrebb tedd azokat a csikokat es ne rogton az arcod melle mert nagy lehet a kontraszt:)
de nalam akkor is a befuto a fekete az allna a legjobban:) jo hajfestegetest:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!