Milyenre festessem a hajam? Milyen technikával hosszabbíttassam?
szeretném befestetni a hajam + hajhosszabbítást csináltatni.
Vagy szőkére és bele egy fekete tincset ,vagy fordítva. Feketére és 1 szőke tincs alulra,valahogy így:
Képet nem szeretnék linkelni,de hosszúkás arcom van,barna szemem,eredetileg barna a hajam is.
Nem tudom hogy hosszabbíttassam a hajam,milyen technikával..
és a hajat (rendes emberi hajat szeretnék hozzárakatni)be lehet festetni majd? mert ugye vagy a fekete,vagy a szőke tincset szeretném majd bele
Nekem ez az oldal nagyon szimpinek tűnik viszont tuti, hogy drága, de jó munkát végeznek..nem tudom mennyibe gondolkozol..
Vannak olcsóbbak is, de olyan helyre csakis ismerős által menj mert hallani olyanokat, h keverik az európai hajat az ázsiaival, vagy nem megfelelően helyezi fel a és összecsomósodik.
Egyik ismim, netről rendelte és elment egy olcsó helyre felrakatni...pár hét múlva le kellett szedni az egészet mert allergiás volt rá és rövidre kellett vágatni a haját mert aki csinálta nem tudta leszedni normálisan...
(egyébbként az emberi hajat lehet festetni, vasalni.., de azok közül is az európait javaslom)
Szerintem szőke legyen fekete tincsel.
Én a Lurdyba csináltattam, de először próbatincset rakattunk fel, h megnézzük, h bírja a fejbőröm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!