11éves kislányomnak nagyon korpás a haja. Mitől? Hogyan és mivel szüntessem meg?
Szia!
Hasonló cipőbe jártam én is amikor még 11 voltam. Ez tavasszal elég gyakran előjön főleg egy fiatal kis gyereknél sajnos. Mossatok hetente 2-3-szor hajat nekem a WU2 sampon nagyon bevált de lehet,hogy neki a fejbőre még fiatal ehhez a samponhoz.De BIO boltokban is lehet korpásodási samponokat kapni. Vannak házilag elkészíthető hajpakolások is nekem az is bevált;) Ha érdekel írj
Szia! Én ismerek egy olcsó, és teljesen természetes módszert a korpa ellen! Régi jól bevált házipraktika. :)
Öblitsd át a kislányod haját ecetes vízzel! Nekem elsőre eltüntette a hajamból a korpát (bár nekem annyira nem volt vészes). Édesanyámnak is nagyon bevált.
És ebben tuti nincs semmilyen vegyszer vagy káros anyag. Ne félj, az ecetszag meg szépen kipárolog a hajból, nem lesz büdös. Ráadásképp még szép fényes is lesz tőle a haj! :)
Nekem semmi bajom nem lett az ecetes víztől. Puha, selymes volt tőle a hajam, nem száradt ki és egyébként a korpa sem jött vissza azóta egyszer sem.
Persze nem tömény ecettel kell csinálni a dolgot. :D Vegyél valami edényt, annak az aljába önts egy kevés ecetet, és sok-sok vízzel higítsd fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!