Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Menjek el gyantáztatni?

Menjek el gyantáztatni?

Figyelt kérdés

Régen borotváltam a lábamat de kaptam egy epilátort és párszor megcsináltam vele, de nagyon fájt, főleg a hátsó részen. Ezért visszatértem a borotvára, de rossz ötlet volt, mert megerősödött a szőröm, és 2 nap után vissza is nő. SZerintetek gyantáztassam le (hogy kicsit gyengüljenek a szálak) és aztán megint térjek vissza az epilátorra?-mert epilátorral már nem bírom, annyira fáj.

Félek , hogy a gyanta is ugyan úgy fáj. A bajuszomat szoktam gyantázni, az csak egy kicsit fáj, akkor a lábamon is csak egy kicsit fog?

2012. ápr. 10. 20:39
 1/1 anonim ***** válasza:

Hát nekem elsőre azért fájt, aztán ahogy egyre többet járok már csak azt mondanám hogy kellemetlen a gyantázás.

Emellett amúgy tartósabb mint bármi más, és sokkal kevesebb és puhább szőr nő vissza. Amúgy én csak akkor epilálom a lábam ha pár szál vissza nő és így kb havonta kell csak mennem gyantáztatni.

2012. ápr. 10. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!