Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Rengeteg kérdésem van de...

Rengeteg kérdésem van de mindent jól akarok csinálni. Szoliba először hány percre menjek és maradhat melltartó és bugyi rajtam?

Figyelt kérdés
Magam előtt és magam után is fertőtlenítsem le? Testápolót használjak? Ha igen előtte vagy utána? Ha hetente 1x megyek el akkor 3 hónap alatt szép barna színem lesz?

2012. márc. 31. 15:57
 1/7 anonim ***** válasza:
először 5-8 percre menjél többre ne, utána fürödjél kb 4-5 óra múlva. Testápoló nem kell mert foltos lehetsz ha nem issza be. Jövőhéten már mehetsz 10 percre is nyugodtan, utána én megint 10 percre mennék utána 10-15 perc között már maradhatsz, annál már elszokták érni az emberek a kívánt színt és minden héten akkor olyanra menjél. Én meztelenül szolizok nem tetszik a csíkosság egyáltalán:) Ha meg mikulás van akkor én a helyedbe higénikai és hormonális okok miatt hanyagolnám, nem lesz olyan intenzív színed,persze egyénfüggő:)
2012. márc. 31. 16:09
 2/7 anonim ***** válasza:

Először 5-6 percre menj csak! Én március elején kezdtem szolizni, hetente 1x voltam én is. 4 hét után, tehát 4x5 perc után már nagyon szép színem volt, persze nem vagyok még csoki, de nem is ez volt a célom. Első 2-3 alkalommal 5-6 percre menj szerintem. Utána mehetsz 8-10 percre is.

Szolizás után néhány óráig ne zuhanyozz, mert 'lemoshatod' a színed.

Este azonban használj testápolót, mert kiszáradhat a bőröd. Szolizás előtt semmiképp ne használj testápolót, se naptejet. Ha valamit nagyon szeretnél, akkor szolikrémet használj, lehet a szolikban is és boltban is venni. Én nem próbáltam, de ajánlották nekem is a szoliba, elvileg könnyebben barnul az ember.

Ha szeretnéd, a melltartó és a bugyi maradhat. Én nagyon igedenkedem a gondolattól, hogy levegyem a bugyimat, ezért tangába szoktam szolizni. Kicsit visszahajtom, így igazából minimális területen nem barnulok, mégis kellemesen érzem magam.

Szolizás előtt mindenképpen alaposan fertőtlenítsd le a gépet, ha szeretnéd utána is.

A sminket mosd le előtte!

2012. márc. 31. 19:28
 3/7 anonim ***** válasza:
Bocsi az offért, ilyenkor mivel kell fertőtleníteni?
2012. márc. 31. 22:46
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
semmivel nem a te dolgod az hanem az ott dolgozóké !! elötted is fertőtleníteni fognak és utánad is!
2012. márc. 31. 23:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Értem, köszi!
2012. ápr. 1. 00:10
 6/7 anonim ***** válasza:

Vannak a szolikban fertőtlenítő sprayk és törlőkendők. Ezzel le tudod fertőtleníteni a gépet.

Én úgy vagyok vele, hogy ha már ott van, akkor inkább megcsinálom, mert nekem az a biztos. Ahova most járok, ott nem mindig szoktam, mert az ott dolgozó csajok nagyon rendesek, és mielőtt a vendég bemegy szolizni, bekísérik (mert kb. labirintus a szolis rész) és akkor fertőtlenítik le. De van egy csaj, aki mindig csak sitty-sutty csinálja és utána inkább én is megcsinálom. :D

Tehát minden kis szoli 'teremben' kell lennie fertőtlenítő spraynek, törlőkendőnek és kukának. Így minden adott a fertőtlenítéshez.

Második voltam.

2012. ápr. 1. 08:55
 7/7 anonim ***** válasza:
köszi neked is:D
2012. ápr. 1. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!