Rengeteg kérdésem van de mindent jól akarok csinálni. Szoliba először hány percre menjek és maradhat melltartó és bugyi rajtam?
Először 5-6 percre menj csak! Én március elején kezdtem szolizni, hetente 1x voltam én is. 4 hét után, tehát 4x5 perc után már nagyon szép színem volt, persze nem vagyok még csoki, de nem is ez volt a célom. Első 2-3 alkalommal 5-6 percre menj szerintem. Utána mehetsz 8-10 percre is.
Szolizás után néhány óráig ne zuhanyozz, mert 'lemoshatod' a színed.
Este azonban használj testápolót, mert kiszáradhat a bőröd. Szolizás előtt semmiképp ne használj testápolót, se naptejet. Ha valamit nagyon szeretnél, akkor szolikrémet használj, lehet a szolikban is és boltban is venni. Én nem próbáltam, de ajánlották nekem is a szoliba, elvileg könnyebben barnul az ember.
Ha szeretnéd, a melltartó és a bugyi maradhat. Én nagyon igedenkedem a gondolattól, hogy levegyem a bugyimat, ezért tangába szoktam szolizni. Kicsit visszahajtom, így igazából minimális területen nem barnulok, mégis kellemesen érzem magam.
Szolizás előtt mindenképpen alaposan fertőtlenítsd le a gépet, ha szeretnéd utána is.
A sminket mosd le előtte!
Vannak a szolikban fertőtlenítő sprayk és törlőkendők. Ezzel le tudod fertőtleníteni a gépet.
Én úgy vagyok vele, hogy ha már ott van, akkor inkább megcsinálom, mert nekem az a biztos. Ahova most járok, ott nem mindig szoktam, mert az ott dolgozó csajok nagyon rendesek, és mielőtt a vendég bemegy szolizni, bekísérik (mert kb. labirintus a szolis rész) és akkor fertőtlenítik le. De van egy csaj, aki mindig csak sitty-sutty csinálja és utána inkább én is megcsinálom. :D
Tehát minden kis szoli 'teremben' kell lennie fertőtlenítő spraynek, törlőkendőnek és kukának. Így minden adott a fertőtlenítéshez.
Második voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!