Szőrös a hónaljam. Hogy lehet le szedni hogy ne fájjon?
Figyelt kérdés
azt mondták hogy a gyantázás nagyon fály borotválás után meg szúrni fog mit csináljak? 11/L2012. ápr. 9. 20:39
1/9 Izabell válasza:
Drágaságom, szinte minden lehetôséget felsoroltál.
Borotválni a legegyszerubb.A legtöbben azt is alkalmazzák.
Aztán az epilálás tartós, de nagyon fáj. A gyantázás még macerásabb. Ott van még a jól bevált szôrtelenítô krém.
Bármelyiket választhatod :)
2/9 anonim válasza:
A borotválás nem fáJ, hacsak meg nem vágod magad vele.
3/9 anonim válasza:
Először is az : fáj,nem fály!
Másodszor a borotválás egyáltalán nem fáj,az a legegyszerűbb,hiszen gyors és fájdalommentes. :)
Ha nem tudnád,hogyan használd akkor kérd anyukád segítségét,biztos segít.
4/9 anonim válasza:
nem baj semmi baj nem lesz,szőrnövéssel ellentétes irányba borotvával szedd le a szőrt,nem fog szúrni. Én nem is érzem hogy nő vissza csak látom. 3-4 naponta leszeded nem halsz bele a fáradtságba:) Nő élete ezzel jár:)
5/9 anonim válasza:
11 évesen nem hiszem, hogy olyan nagyon szőrös lenne.
6/9 anonim válasza:
Még mindig azt tanácsolom, hogy üsd le magad előbb egy helyesírás szótárral. Hiába lett törölve a válaszom.
7/9 anonim válasza:
jaja enyém is törölve lett pedig én is hasonlót javasoltam pontosabban hogy azzal borotválkozzon^^
8/9 anonim válasza:
Nekem sosem szúrt még borotválás után, nem tudom mit kell ahhoz csinálni, hogy valaki így járjon : D
9/9 anonim válasza:
Miért lett törölve a válaszom? Nem lehet kijavítani ezt a gyereket vagy mi van? Na mindegy. Amúgy még egyszer leírom, csatlakozom ahhoz, aki helyesírási szótárat ajánl neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!