Hogyan tudom leggyorsabban eltüntetni a pattanásaimat és hogy szép arcom legyen?
én nem eszem curkto, a bolti adalékanyagos ksézkajákat elkerülöm. Probálok minél több nyers zöldséget gyümit enni. iszok folyamatosan.
kívülről házi szappan majd utáan almaecetes tonik ami szintén házi készítésű ,reggel nem tonikozok mert büdös ecetszagú maradok.Jah és utána helia d nappali krémmel bekenem és enniy. HAvi szinte kozmihoz is járok.
nem azt mondom hoyg makulátlan az arcom de gyulladt pattanások mrá nicnsenek rajtam csak miteszer ami nem oylan feltűnő. Szerintem ha még sportolnék akkor mégszebb lenne.
egy kevés élesztőt összekeversz tejjel, úgy hogy ne egy hív valamit kapj, hanem krémes cuccot! Kend fel az arcodra és majd, ha megköt rajta, dörzsöld le, úgy mint a bőrradírt.
Nekem be szokott válni, egyszer-kétszer megcsinálom és puha, tiszta lesz a bőröm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!