Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak h elmúljon?

Mit csináljak h elmúljon?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Volta az orromon egy mitesszer csak kinyomtam sajnos most sebes lett a varratot is mindig lekaparom de nem bírom megállni h ne kaparjam és most a korrektor sem használ mit csináljak?? 13/L

2012. ápr. 6. 11:18
 1/4 anonim válasza:
Ne piszkáld, mert akkor életed végéig egy jó nagy kráter lesz a helyén.
2012. ápr. 6. 11:21
 2/4 anonim ***** válasza:
hagyd, hogy szépen meggyógyuljon. ez hetek kérdése. ne piszkáld, ne szedd le a varat, ez egy természetes sebgyógyulási folyamat. írd be itt a gyk-n a keresőbe, hogy heg. megfogod látni, hogy hány embernek heges az arca, mert sokszor begyullad, meg nyomkodják ( nekem is van egy pár, néha nem tudod elkerülni, elég egy rosszul kinyomott patti). szóval, még fiatal vagy. nem ijesztgetni akarlak, nekem is volt már az orromon jó nagy seb, szinte beterítette az orrom felső felét. meg akkor 17 voltam, szóval még cikibb volt. majd legközelebb ügyesebb leszel:)
2012. ápr. 6. 13:11
 3/4 anonim ***** válasza:

Hagyd békén, ne piszkáld.

Nekem ilyenkor egy dolog segít, a méz. Vékonyan bekenem mézzel a varas részt és rajtahagyom. Mivel utálom, hogy ragad tőle a kezem, nem is nyúlok oda, hogy piszkáljam.

Nekem ez jelentősen meggyorsítja a gyógyulási időt és a heg is sokkal halványabb (ha marad), mintha semmit sem csinálok vele, csak várok.

2012. ápr. 6. 13:43
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi..és mennyi idő kb h elmúljon ha nem piszkálom?
2012. ápr. 7. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!