Kijött ma az arcomon egy nagyon gyulladt, dudorodó, fájdalmas pattanás. Holnapután randim lesz. Mit tehetnék, hogy elmúljon? =S
Egyszer az orrom közepére jött egy írtó nagy, vörös és gennyes pattanás.Eszméletlen, hogy mik tudnak nőni az ember fejére...
Nah szóval nagyon dúrván nézett ki és hihetetlenül fájt.
Főztem kamilla teát(nem filtereset, hanem gyógyszertárban kapható kamilla növényből), de úgy jó bőségesen tegyél 1-2 dl. vízbe a növényből, hogy "tömény" főzetet kapj.Ha az jól kiázott akkor szűrd le és vattakorongot mártsd bele a lébe és tedd a pattanásra, de ne csak töröld át vele, hanem próbáld úgy rátenni a pamacsot, hogy ne essen le.És mindig áztasd újra a pamacsot, ha már kezd megszáradni.
Ez kiszívja, ki tudod nyomni a gennyt belőle(de várj pár órát, hogy tényleg jól felpuhuljon) és hiába fáj, addig nyomd, amíg vér nem jön.Mert akkor már kitisztul.
És utána is áztasd a pamaccsal, törölgesd.Én kb. 5 órán át folyamatosan a pattanáson hagytam a pamacsot, mielőtt megpróbáltam volna kiszedni a dolgokat.
Több mint 1 napig, szinte folyamatosan rajta volt a kamillás pamacs(mindig újramártogattam, hogy bőven legyen rajta a kamillás léből) és meglepően hamar eltűnt az óriási dudor.Utána már csak pirosság maradt, amit lehet korrigálni.
Remélem beválik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!