Szerintetek milyen színű haj illene nekem?
Figyelt kérdés
Eléggé fehér színű a bőröm (de azért nem hófehérke) a szemem pedig világos barna. Az eredeti hajszínem sötétbarna volt de tetettem bele szőke melírcsíkokat sokan azt mondták hogy jól áll de én már meguntam és szeretnék egyszínű hajat. Egyelőre csak samponos hajfestéket szeretnék venni hogy ha nagyon rosszul állna akkor hamarabb kikopjon. A barna árnyalatain gondolkodtam de nem tudok dönteni hogy a világosabb vagy a sötétebb állna jól. A pasim még feketét is ajánlott de szerintem az világos bőrhöz nem nagyon illik. Nektek mi a véleményetek és melyik a legjobb samponos hajfesték ? A rendes válaszolóknak előre is köszi.2012. ápr. 6. 10:14
1/3 anonim válasza:
szeretem az ilyen kérdéseket...
ide figyuzz, kép nélkül nem lehet megmondani!
és rendes válaszoló voltam!
2/3 anonim válasza:
képpel lehet ezt megmondani persze, akár privibe is küldhetsz. De teljesen egyszínű hajad nem lesz a melír miatt! ott mindig vagy világosabb vagy sötétebb lesz! Meg milyen samponos hajfestékről beszélsz? Feketét tényleg ne énis világos bőrű vagyok aztán feketén úgy néztem ki mint az Addams familyből a nő..szörnyű volt és rettentő nehéz és költséges volt tőle megszabadulni!
3/3 anonim válasza:
amúgy próbálgasd a Taaz.com-on én is ott "próbálgattam" igaz nem a legjobb, de egész jó kis hajpróbálós oldal:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!