Hőillesztéses póthaj?
Figyelt kérdés
Elmondanátok róla a tapasztalataitokat, árakat vagy bármit i ezzel kapcsolatban :)2012. ápr. 4. 16:01
1/5 anonim válasza:
Ez így tág fogalom.Árak is elég széles skálán mozognak. Attól függ milyen haj (eu, indiai), milyen hosszú (30-70cm), hány tincs, vagy hány dkg...Nekem 120 tincs indiai van feltéve, és 60 cm hosszú, a haj ára 65000 Ft volt, feltevés 15000Ft, levétel 5000Ft.A felrakás ált. 10-25 eFt, a levétel 0-15eFT-ig terjed.A haj meg sokmindentől.
2/5 anonim válasza:
sokmindentől függ a haj ára..na...
3/5 A kérdező kommentje:
Hát nekem elég lenne egy olyan 20 centis is, és amúgy milyen gyakran kell visszamenni vele? Mert olvastam, hogy egy idő után lenő.
2012. ápr. 4. 17:54
4/5 anonim válasza:
Kb. 2-3 hónap után kell visszamenni vele, amikor a lenövés 3-4 centis.
5/5 anonim válasza:
30 cm a legkisebb hossz, amit fel lehet tenni. Nem olyan hosszú az, hidd el. Én 40 cm-rel kezdtem, most már a 60 cm-t se látom soknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!