Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért van minden 5. nőnek műhaja?

Miért van minden 5. nőnek műhaja?

Figyelt kérdés

Nevetségesnek tartom, hogy az utóbbi időkben hirtelen csomó nőnek seggig érő haja lett. Mégis mire jó ez az önámítás? Ez kb. ugyanolyan, mintha parókát hordanának.

A legborzasztóbbak a szögegyenes, fekete hajak, amiből percenként lehet egyet látni az utcákon.

Akinek műhaja van, elmagyarázná ezt, hogy mitől érzi jobban magát ettől?

Már előre meg lehet jósolni, hogy 1-2 éven belül mindenkinek rövid haja lesz, mert vagy nem bírja anyagilag, vagy tönkre fog menni a haja és kénytelen lesz levágatni.

2012. ápr. 1. 21:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem képesek várni míg megnő :D
2012. ápr. 1. 21:45
 2/13 anonim ***** válasza:
81%
Amiért sokan hordanak műmellet, feltöltött szájat és műkarmokat! Azt hiszik, hogy ezek szépek! Kis szerencsével kinövik, talán.....
2012. ápr. 1. 21:45
 3/13 A kérdező kommentje:
én férfi vagyok, és nekem az összes haverom kineveti ezeket a műhajas nőket, némelyik annyira borzasztó és látszik, hogy selejtes a haja, hogy már gyomorforgató. Képesek erre több tízezret elkölteni és inkább kínai cuccokban járnak :) elég vicces
2012. ápr. 1. 21:52
 4/13 anonim ***** válasza:
Ezekkel csak magukat minősítik,nem kell velük foglalkozni és kész.
2012. ápr. 1. 21:53
 5/13 A kérdező kommentje:
persze, csak azért elég gáz, hogy ennyi mű nő van, akik amúgy meg a saját hajukkal vagy szájukkal még szebbek lehetnének. Így meg úgy néznek ki, mint akik valami futószalagról léptek le, ahol mindenki egyforma.
2012. ápr. 1. 21:56
 6/13 anonim ***** válasza:
61%
Sajnos ma ezt nevezik " egyéniségnek"! Közben meg tényleg úgy van, ahogy írtad, 12 belőlük egy tucat. De ezt látják a magazinokban, TV-ben ... stb. De a legnagyobb baj, szerintem, hogy közben meg belül olyan sötétek, hogy a negro világít a szájukban :)
2012. ápr. 1. 22:00
 7/13 A kérdező kommentje:
egyik nap láttam a tv-ben egy riportot Muri Enikővel is, azzal az énekes csajjal, hát annak is műhajat raktak fel... nem is értem, miért engedte.
2012. ápr. 1. 22:04
 8/13 anonim ***** válasza:
70%
Az énekes csaj lehet, hogy nem engedte. De őt a szerződése szerint még kötelezhetik az ilyenre is... A sok kis liba pedig: húúúúúúúúúúúúú, láááááááááááátad? Neki is van, nekem is kell! Ennyi!
2012. ápr. 1. 22:06
 9/13 anonim ***** válasza:
84%
Nekem van póthajam. Azért alakult így, mert levágattam, és nagyon béna lett, nem tudtam mit kezdeni vele. Kellett az önbizalmamnak is, hogy hosszú legyen, szerintem a haj egy nagyon fontos része a nőiességünknek...mondjuk nekem nem ér seggig, egy csomó csajnak hiába rakják fel szépen, már csak azért is virít róla hogy nem a sajátja, mert olyan abnormálisan hosszú...:)
2012. ápr. 1. 22:55
 10/13 anonim ***** válasza:
88%

mert a sajátjuk esetleg nem nőne meg olyan hamar és olyan hosszúra sem, lehet. Egyébként tényleg nevetséges, mert iszonyat drága, egy fél fizetés. Akinek szépen felrakják, annak nem látszik, hogy mű. De én inkább megvárom, míg megnő, az ingyen van :)

Nekem is szögegyenes sötét hajam van, mit csináljak? A sötét haj a leggyakoribb, ráadásul kevés embernek van hullámos/göndör haja, szóval nem hiszem, hogy mindenki veszettül vasalja, inkább csak a tinik.

2012. ápr. 2. 07:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!