Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért van minden 5. nőnek műhaja?

Miért van minden 5. nőnek műhaja?

Figyelt kérdés

Nevetségesnek tartom, hogy az utóbbi időkben hirtelen csomó nőnek seggig érő haja lett. Mégis mire jó ez az önámítás? Ez kb. ugyanolyan, mintha parókát hordanának.

A legborzasztóbbak a szögegyenes, fekete hajak, amiből percenként lehet egyet látni az utcákon.

Akinek műhaja van, elmagyarázná ezt, hogy mitől érzi jobban magát ettől?

Már előre meg lehet jósolni, hogy 1-2 éven belül mindenkinek rövid haja lesz, mert vagy nem bírja anyagilag, vagy tönkre fog menni a haja és kénytelen lesz levágatni.

2012. ápr. 1. 21:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én pl elég természetes vagyok, se szilikon, se műköröm, se semmi. De a minap elgondolkoztama póthajon. Hosszú szőkére festett hajam volt, de nagyon tönkrement a sok festéstől, töredezett, kócolódott, le kellett vágassam. Gondoltam, na, akkor titsza lappal kezdek, befestettem az eredeti színemre(barna) és levágattam vállig érőre.

Azóta meg semmi önbizalmam, ki vagyok akadva mikor tükörbe nézek, hogy mennyivel szebb voltam szőke hosszú hajjal, mint így. Úgyhogy ha valami csoda folytán kapnék ingyen, akkor belemennék, de 50-60 ezer forintot tuti nem adnék érte:)

2012. ápr. 2. 08:17
 12/13 mÁgneske20 válasza:
Nekem van póthajam már fél éve. Nagyon sokba került,de nem bántam meg, mert sokkal jobban érzem tőle magam. Már kiskoromtól kezdve alig volt hajam. Ezért a póthaj mellett döntöttem! Az a pénz elmenne másra is! Nem tudom miért kell irigykedni. Akinek nincs mindig azt mondja, hogy fújj fújj. Ha lenne nem ezt mondanák! De sok irígy ember van a világon! Nevetségesek vagytok!
2012. ápr. 25. 15:04
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem is elég gáz és büszke vagyok a saját hajamra ami derékig ér. 15L
2014. júl. 4. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!