Hosszu hajuak ti milyen gyakran fésülködtök? Vagy aki a családotokban hosszu haju? Az nem baj ha nem mindennap szerintetek?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 3. 15:45
1/11 anonim válasza:
Nekem hosszú a hajam. (Lapockám alá ér.)
Soha nem szoktam fésülködni, de mindennap hajat mosok.
2/11 anonim válasza:
Általában reggel és este, meg mielőtt megyek valahova.
3/11 A kérdező kommentje:
Első és te hogyhogy nem fésülködsz? Én pl azért nem mert nem érzem szükségét. Nem kócolódik be a hajam. Vajon miért? Vgy másnak se? De akkor meg minek fésüli?
2012. ápr. 3. 15:57
4/11 anonim válasza:
Nekem a derekamig ér. Nekem a fésülködés a mániám. Reggel,aztán felöltözködés után,aztán indulás előtt. Ha beértem suliba akkor ott egyből. Ezenkívül minden óra után. Itthon már nem nagyon szoktam,egyszer kifésülöm,aztán felkötöm lófarokba. Minimum 10x tuti megfésülködök egy nap.
5/11 anonim válasza:
Amíg hosszú hajam volt naponta többször is megfésültem,mert nagyon gubancolódott,de elegem lett és levágattam. :)
6/11 anonim válasza:
Nekem sem kócolódik.
Én szeretem, ha ilyen:
Nem látom értelmét, hogy kifésüljem, hogy utána összekócoljam. Így megspórolok egy csomó hajformázót meg lakkot.
De szárítani, göndöríteni, egyenesíteni sem szoktam. Csak festem, a fenti színre.
7/11 anonim válasza:
Hát most hogy inkább hagyom göndören nem fésülködök. már 2 napja nem fésülködtam :D csak a tetejét egy pcit ha kócos.
8/11 anonim válasza:
Nekem a combomig ér a hajam, reggel és este mindig megfésülöm. Feltűzve hordom, és ha napközben 1-2x kibontom, akkor átfésülöm mielőtt visszatűzöm. Igaz nem mondanám, hogy kócos, de mindenképpen jobb megelőzni, hogy kócos legyen, mert akkor már sokkal több kárt okoz a kibontása.
9/11 A kérdező kommentje:
Szerintetek nekem miért nem kócosodik a hajam? Barna vastagszálu egyenes derékig ér.
2012. ápr. 3. 20:26
10/11 anonim válasza:
Ilyen a hajtípusod. Az egyenes és a vastag szálú pont az, ami nehezebben kócolódik. Szerencsés vagy. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!