Emok és saucyk segítsenek! Hajprobléma! Sürgôs?
Figyelt kérdés
Szal az van h tönkrement a hajvasalóm :s és anyám azt mondta h csak szülinapomra kapok újat. Ami kb. 2 hónap múlva lesz. Saucy vagyok. Sajnos göndör a hajam ezért h elérjem a hajnak az átlagos saucys külsejét mindig vasalom. Ugye most 2 hónapig nem tudom majd vasalni. A hajan a vállam aljáig ér és a teteje nem göndör. Aki tud ötletet adni h
hogyan legyen emo /saucy kinézetû vasalás nélkül az segítsen!
Elôre is köszönöm :D
16/l
hogy a hajam há
2012. ápr. 1. 20:29
1/6 tetro válasza:
eljött az ideje a stílussváltásnak
2/6 anonim válasza:
egyenesítsd ki hajszárítóval
3/6 A kérdező kommentje:
Mindkettôknek köszönöm :D ja lehet hogy itt az ideje de a hajszárítósat elötte még kipróbálom. Még azért várom a tippeket
2012. ápr. 1. 20:42
4/6 anonim válasza:
Igaza van másodiknak, hajszárító+körkefe kombóval egyenes lesz, bár ez attól is függ, hogy mennyire göndör a hajad.
5/6 anonim válasza:
Sztem, ugye amit előttem is írtak: fésű+ hajszárító.
De amikor a hajad már megszáradt, kicsit (Nagyon kicsit)
zselézd be! Vagy ott a hajfixáló! XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!