Miért van ez?! (hajprobléma)
Hajmosás előtt olívaolajat kenek a hajamra, mert száraz. Megmosom, megszárad, utána kivasalom, és olyan mintha zsíros lenne a hajam, az egész a fejemre lapul... Mitől van ez? Nem jön ki rendesen az olívaolaj, vagy mi?
15/L
Túl sokat teszel nem? Meg csak a legvégére szabad tenni.
És tanácsosabb pakolásként.
Az ilyeneket hajmosás után szokták, és utána jól kiöblíteni.
Jujjjj!
Hajtőre sosem teszünk olajat!!! Maximum fejbőrre szérumot.
Csak a hajvégekre szabad tenni olajos készítményeket. És abból sem sokat. Pl. vállig érő hajra kiskanálnyi olajat (mégegyszer mondom, kizárólag hajvégre!)
Cáfolom, hogy hajtőre nem lehet olajat, pakolást tenni, mert zsíros lesz. Ez nem mindenkénél így van, nálam sem.
Száraz, göndör hajam van, heti 2 ricinusolajos pakolás egész éjszakára, utána ha lemostam, tejproteines pakolás (az egész fejemre), mégsem zsírosítja egyáltalán a hajamat.
Én nem cáfolom meg a fentebb leírtakat de... Akinek száraz a haja/fejbőre annak persze megfelelő az olaj.
De azoknak, akiknek normál/zsírosodásra hajlamos (azért ebből a típusból több van), azoknak Isten mentsen rákenni! Nem mindenki van tisztában azzal, hogy melyik típusba tartozik a haja.
De én azt mondom mindenki próbálja ki, aki úgy gondolja, de úgy csinálja, hogy pár napig ne menjen sehova. Már ha nem bírja kimosni a hajából. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!