Mennyit "ér" a természetes, hosszú haj?
Nekem csípőig érő, szögegyenes hajam van. Régen nagyon sok kárt tettem a hajamba és már bánom. Kislány korom óta, ilyen hosszú hajat szerettem volna. 3 évbe tartott lenöveszteni a vállamtól a mostani hosszig. Biztos, hogy nem vágatnám le, mert nekem a hosszú haj = a nővel.
Nekem sincs festve a hajam, nem vasalom, nem csinálok vele semmi károsat, csak van, és én nagyon szeretem!
Biztos nagyon kitartó vagy és adsz magadra! :)
Szerintem sokat tud dobni a kinézeten egy ilyen haj.
Nekem azok jutnak eszembe, ha máson látok ilyet, amiért én is növesztettem (mondjuk az enyém sokkal hosszabb derékig érőnél, de az is nagyon dús és göndör/hullámos):
- szereti az egyedibb dolgokat, nem pedig a tucatfrizurákat
- értékeli a "hagyományos", természetes szépséget
- érdeklődik valami speciális terület iránt (pl. én nagy rajongója vagyok a viktoriánus kornak, amikor az extra hosszú haj számított szépnek - elég csak Sisire gondolni a XIX. századból)
- csak szimplán tetszik neki a hosszú haj
Köszönöm az eddigieket, főleg a harmadikat, ilyenre gondoltam:D
Másodiknak: admi adok magamra, de nem a mai értelemben, a babaszappanon kívül más kemikáliát nem használok sem a hajmara, se máshol. Egyszerűen csak ilyen. Derékig göndören ér, miközben mosom ki szoktam fésülni, olyankor bőven öv alá ér(nem vagyok magas, 1 szál olyan 65-70 cm-es). Nekem ez már a max hossz, úgy 7 éve nem volt vágva, tehát hosszabb már nekem nem lesz. ... most ez miért is írtam le?..
Hogyan nőtt le? Mint mondtam, alacsonyabb is vagyok, az látszatra hosszabbítja. Arról meg, hogy a látszaton túl tényleg hosszabb az átlagnál, 3 dolog tehet:
1.: soha nem vágom
2.: genetika
3.: rengeteg mag, barna rizs, hal, gyümölcs, stb.
2. vagyok
Én is alacsony vagyok (164cm)
1, nem formázom hővel, nem használok hajszárítót, nem festem, semmi ilyesmi
2, olajos pakolásokat használtam nagyon sokáig (ricinusolaj, olívaolaj, kókuszolaj és egyéb hajolajak)
3, naponta 3,5 liter vizet megiszom és odafigyelek a gyümölcsök, zöldségek megfelelő bevitelére
4, B-vitamin komplexet szedek + cinket
5, 5-6 havonta vágatok a végéből 5 centit.
6, napi 2x hajvégápoló
Havonta 3 centit nő a hajam, bár már nem használok olajokat, mert elértem a célomat (csípő).
Én nagy rajongója vagyok a szép hosszú hajú női hajkoronáknak,és egyáltalán nem tetszenek a mai trendi rövidke hajak,bármennyire is egyszerűbb vele bánni.(nagyon szívesen segítenék a hosszú haj ápolásában).
Nekem a nő úgy szép,ha hosszú haja van.Részemről csak lebeszélni tudnálak a vágásról.Nekem a földig érő hajú a nőideálom,csak sajnos nem találom.Igazából az egyenes v kicsit hullámos jobban tetszik a göndörnél.39 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!