Vérzik a köldök- piercingem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2009. jún. 15. 18:11
1/13 anonim válasza:
Mióta van bennt??Mert kb 4 hónap a gyógyulási idő...:(
Nekem is vérzett,gennyezett,amit beletettek szúrás után,kivettem lefertőtlenitettem,meg a lyukat is,és utána semmi baja nem volt!Meg azóta sincs!
2/13 anonim válasza:
Vedd ki és forrásban lévő vízben főzd ki forrástól számított öt percig és vegyél bactroban kenőcsöt.Vény nélkül kapható
3/13 anonim válasza:
4 es 12 het kozott mozog a gyogyulasi ido, ha jol csinaljak, de a koldok piercing gyogyul a legnehezebben a piercingek kozul. Nem lehet vele furdeni, mert kiazik, az elso ket hetben nem igen kene hasizomgyakorlatokat csinalni, es mivel nyar van es meleg, gyakrabban kell fertotleniteni mert ahogy izzadsz begyulladhat. Mennyire verzik? Es altalaba mikor? Mit csinalsz elotte? Vagy mikozben kezd el verezni? Biztosan jol szurtak at? Nekem amikor szurtak egy csepp ver jott ki, az is csak azert mert elotte a hulye fejemmel kiszurtam magamnak negy helyen es a seb verzett.
4/13 anonim válasza:
elozo vagyok: csak a gyogyulasi ido alatt nem igen kene vele furdeni, inkabb zuhanyozni. Csak hogy ne ertsetek felre:)
5/13 A kérdező kommentje:
Két hónapja szúrattam, és most nem tudom miért, de vérzik és fura véres húskinövés jött ki a lyuk mellett...
2009. jún. 16. 15:49
6/13 anonim válasza:
Sajna nekem is ilyen hús nött és el sem múlt.Csak amikor kivettem.Szinplán allergiás vagy rá ha orvosi fém ha nem.
7/13 A kérdező kommentje:
és mennyi idő alatt nőt be?
2009. jún. 16. 18:36
8/13 Efrynn válasza:
Nekem is ilyen lett a köldököm,de ha nem babrálod elmúlik.Nekem egy év után jött teljesen rendbe és azóta semmi baja.(4éve van meg)
9/13 anonim válasza:
Nekem is van mellette egy picike húskinövés az alján.
De nem vérzik meg nem is fáj, csak ott van.
Amugy nekem is vérzett, veddki fertőtlenitsd le, és utána rakd vissza és hagyd békén.
10/13 anonim válasza:
én azt szeretném kérdezni h miért van az h kicsit geny jö ki belöle és egyre kevesebb jön ki és néha eg ykicsit vérzik is e nem a felső golyánál hanem az elsónál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!