Tudnátok linkelni nekem olyan oldalakat, ahol tépett hajak vannak?
Figyelt kérdés
Már nagyon unom a hajam,olyan kislányos szinte semmi formája nincs.Már daueroztattam is nem egyszer, de tönkre tette a hajam,úgyhogy mindig a sima tépett oldal frufrus hajam volt.Most elég hosszú a hajam, de nyáron szeretnék valami változást.Igazából nem nagyon tudom, milyen haj állna jól az arcformámhoz,ezért is kérnék segítséget, hogy esetleg photoshoppal meg lehetne-e azt csinálni, hogy ráillesztem a hajat a sajátomra és úgy látnám mi is állna igazán jól.Itt vagyok 19 éves és mindenki kislányosnak néz,talán a hajam miatt is.A festésen is gondolkodtam, hátha azzal felnőttesebben néznék ki, de nem tudom, hogy a nagyon fehér bőrhöz és a barna szemhez mi illene.Előre is köszi a választ!:)2012. márc. 30. 14:24
1/1 anonim válasza:
Szia! Én nem tudok de engem is érdekel! Viszont azt tudom hogy itt tudsz "hajat próbálni elvileg..csak bizonyos hajakért regelni kell! :) happyhair.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!