Az indiai csattos pothajra miert irjak hogy hamar tonkre megy? Melyik a legjobb minisegu? Szeretnek rendelni, linkeljetek olyan oldalakat, ahol gondor csattos pothaj is kaphato.
úúú lehet direkt göndör hajat is venni :OO és az annyi hogy behabozod vagy megmosod, vagy tudom is én, de direkt göndör.. :D GOOGLE ! !
az indiait felejsd el.. nekem most az van, egy hónapja van fent, és ha nem fésülöm meg félóránként akkor összecsomósodik O.o most rendeltem európait, remélem az már jó lesz (:
értem..igen ha göndöríted akk 60 centi feltétlen kell mert összeugrik :/ szerintem próbálkozz meg egy egyenes európaival, mert most nekem indiai van, de rettenetes O.o nem ajánlom ! !
próbáld majd meg, hogy csavarózd + előtte habozd és úgy csavard fel. amikor kész akk lakkozd be.. O.o szerintem én így csinálnám, de nem ismerem a te módszered xD :D
Fuhaa hat nekem feketes barna hajam volt-feletes barna pothajat rendeltem- a pothaj sotetebb volt ELTERO volt a hajamtol..befestettem a hajam sotetebbre.meg mindig nem vt jo.aztan ugy dontottem h befestem feketere a hajam+pothajat.azota passzol is szep is lett :) de azt mire erted h vegyek hasonlo szinut es a hajam fessem?
Amugy 50cmes pothaj egyenesen,gondoritem es igy a mell alatti csontig er(nem tudom a nevet xd:$) es akkor a 60 cmes koldokig biztos erne.
Es neked milyen szalu a hajad? Vekony vastag? Milyen szinu?
húú SOHA ne fesd sötétbarnára a hajad O.o úgy néz ki akk színileg egy cipőbe járunk xDD
én is feketés-barna hajat rendeltem most, deeee én például középbarnával fogom színezni a SAJÁT hajam, mert akkor érem el a barnás-fekete hatást. durva, mi? O.o a póthajhoz én semmiképp sem fogok festékkel érni soha többé... inkább befestem a sajátom, mosom 2 hétig hogy kikopjon kellőképp, és utána felvarrom a hajat.. de festeni a póthajat nemfogom..sohatöbbé O.o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!