Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az indiai csattos pothajra...

Az indiai csattos pothajra miert irjak hogy hamar tonkre megy? Melyik a legjobb minisegu? Szeretnek rendelni, linkeljetek olyan oldalakat, ahol gondor csattos pothaj is kaphato.

Figyelt kérdés
Nekem most europai van,csak mindig gondoriteni kell mert valahogy nap vegere osszeall az egesz haj es csak a vege lesz gondor..:S
2012. márc. 1. 20:52
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Juuuuj enis varom mar *-* ket napja rendeltem meg es 16an erkezik meg mo.-ba mert akkora kertem,akkor leszunk otthon :) majd iiiiirj hogy ha meglesz a hajad,oks?:) a regi hajba jol szuperal haha csak az mar szetvan vasalva/gondoritve....-.- :D es te honnan rendelted?
2012. márc. 29. 14:41
 22/29 anonim ***** válasza:
nekem van egy régi fordász ismerősöm, ő szerzi be nekem (:
2012. márc. 29. 16:24
 23/29 A kérdező kommentje:

Ma megprobalom ilyenre megcsinalni: [link] (lehet h nem jeleniti meg de m.youtubet tudok csak megnyitni mert telorol vagyok)

Amugy jaaa,en netrol,onnan ahol elozoleg de most 60cmes,egyenest:)) majd ne felejts el irni:P

2012. márc. 29. 20:09
 24/29 anonim ***** válasza:

aham értem, megkaptam a vidit :D igen az ilyen hajhoz kell a 60 centi.. majd küldhetsz képet hogy hogy sikerült :D

én ilyet akarok;

http://www.youtube.com/watch?v=phJ3gf5HGIc

csak egy kicsit rövidebb verzióba, mert nekem ez már túl hosszú :D

amúgy arra gondoltam hogy mostmár én se fogom felvarrni, csak nagyon fixen felcsatolni, mert tényleg arra is vannak nagyon trükkös módszerek, és szerintem teljesen jók, lde se esik meg semmi :O :D szóval azlesz x) :D

2012. ápr. 3. 00:03
 25/29 A kérdező kommentje:

en konkretan tel ota hasznalom a csatos megoldast,eleg jonak bizonyul :) az uj hetfore mar itt lesz,szoval mar nagyon varom hogy milyen lesz:)

a tied megjott mar? a video alapjan akarod gondoriteni?:D en nem szeretnem elektromos keszulekekkel mert tonkre teszi:S

2012. ápr. 19. 18:07
 26/29 anonim ***** válasza:

nos, megjött a 40 cm haj, de rövid lett :| ugyan akkora mint az én sajátom szinte, szóval visszaküldtem, és várom hogy jöjjön az 50 centis, amit a 40-es helyett rendeltem most meg... éreztem a zsigereimbe hogy rövid lesz, hát így jártam :/ most várnom kell még egy csomó időt, mire megjön xD

am nemtudom, sztem annyira nem teszik tönkre a hajat a sütők, megfelelő ápolás mellett... meg persze nem minden nap fogom sütögetni :D

amúgy az 1B szín nekem tökéletes lett, ugyan olyan, mint a saját hajam színe, szóval be se kell festenem, se a sajátomat, sem pedig a póthajat.. :D bejövős ^^

2012. ápr. 22. 12:32
 27/29 A kérdező kommentje:
Nekem ma hozzak a szuleim,mert magyarorszagon voltak(kulfoldon elunk) es mar nagyon varooom :D remelem jo lesz :)) az 1B az a feketes barna arnyalat vagy melyik?:D a napokba megirom hogy milyen a haj,a tied mikor erkezik meg?:D
2012. ápr. 22. 18:46
 28/29 anonim ***** válasza:
Igen, az 1B az feketés barna, de tökéletes, pontosan olyan színű mint az enyém :DD most azt várom hogy a haj amit visszaküldtem a csajszinak, megérkezzen hozzá, aztán szerintem az új hajam is 2 héten belül megérkezik *-* nagyon várom már ^^ meg most nézem a hajsütőket is, amivel ilyen naaagy hullámokat lehet csinálni, és akkor belevágok a hullámosításba :D az a baj hogy nekem olyan szinten szög egyenes hajam van hogy az valami borzalom O.o szóval muszáj valami kis hullámot tennem bele, mert így borzalmas :D
2012. ápr. 23. 01:39
 29/29 A kérdező kommentje:

naaaa az enyem megvaaaaan :) majd kuldok kepet,de hol kuldjem?:D facebook vaaaagy hol?

most 110 gramm van a fejemen,es megis elut? vagy elall? egy kicsit vagy nemis tudom olyan nem az igazi:OOO es a szine is tok ugyanaz akkor mi lehet a hiba? vagy csak en latom rosszul? jhaaaaj... kikeszit ez a hajas dolog haha:D europait rendeltem es feketet,egyeneset de gondoritem a hajamhoz. jo lenne tudni mi lehet a problema:/

2012. ápr. 24. 18:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!