Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az indiai csattos pothajra...

Az indiai csattos pothajra miert irjak hogy hamar tonkre megy? Melyik a legjobb minisegu? Szeretnek rendelni, linkeljetek olyan oldalakat, ahol gondor csattos pothaj is kaphato.

Figyelt kérdés
Nekem most europai van,csak mindig gondoriteni kell mert valahogy nap vegere osszeall az egesz haj es csak a vege lesz gondor..:S
2012. márc. 1. 20:52
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
nekem most 40 centi 36 gr van feltéve, nekem bőven elég annyi. nagyon vékonyszálú a hajam, és szögegyenes O.o dúsítani is habbal, tupírral, fejjel lefelé szárítással, meg amit el tudsz képzelni... hátul majdnem a hátam közepéig ér, elöl a kulccsonytomig + oldalfufru. deee most ősszel költöztem, +stressz+szakítás annyira megviselt minden hogy szó szerint a hajam fele kihullott O.o pedig nagyon szép hozzú hajam volt, de most nagyon ritka.. kegyetlenül ritka és ezért kezdtem el póthajazni...
2012. márc. 12. 20:04
 12/29 A kérdező kommentje:

Juuuuj :// :S nekem most a feketetol hullik nagyon a hajam..amugy egy jo tanacs!! Inkabb a pothajat tedd tonkre,minthogy a te hajad mert pothajbol barmennyit rendelhetsz de a sajat hajadbol nem :) egyebkent hogy lesz a kozepbarnabol feketes barna neked?:OO

Az en hajam gondor,nagyon dus,nem vastag nemis vekony szalu inkabb az a kozepes ezert szeretnek indiait,es 100g -ot mert most 30 g van es nagyonagyon keves az en hajamhoz..!! Eloszor rendeltem nem reg,nem tudtam h kell es mennyit es hat most megtapasztaltam :) te hol vetted/rendelted?

2012. márc. 12. 21:19
 13/29 A kérdező kommentje:
Ja es mellesleg a festekkel vagtam taccsra a pothajam hogy mindig osszeal..pedig ugyebar mindenhol irjam h festheto stb..
2012. márc. 12. 21:21
 14/29 anonim ***** válasza:

IGEN ugyan ezt mondom én is neked :D hogy a póthajat nem akarom befesteni, mert az teszi tönkre...

am nemtom nekem hogy lesz középbarna színezőtől szinte fekete, de ez mindig így van O.o megmosom 2x és kifakul barnásfeketére, én már csak így küldöm x)

nekem teljesen szögegyenes a hajam, fogalmam sincs hogy a göndörrel hogy kell bánni, deeee szerintem felesleges 100 grammot venned.. célozz meg inkább egy 70 grammosat.. VAGY vegyél egy 100-ast, 50-et tegyél fel, és ha elhasználódott, akkor a másik 50-et :D

most énis így fogom csinálni a 70 grammos hajammal.. 35 fél évig, 35 másik fél évig x)

2012. márc. 13. 00:59
 15/29 A kérdező kommentje:
De nekem nagyon sok hajam van,es igy nagyongaz 30 g-sal..:S mell fole/kozepig er es dus,gondor..a tied milyen hosszu?
2012. márc. 13. 16:12
 16/29 anonim ***** válasza:
nekem most 40 cm van felvarrva 36 gramm, de nekem bőven elég, mer nincs sok hajam.. ha ennél többet tennék fel, úgy néznék ki, mint egy spániel, azt meg nem szeretem.. pláne hogy nekem egyáltalán nem is dús a hajam, és szög egyenes
2012. márc. 15. 14:40
 17/29 A kérdező kommentje:
Jhaa neked varva van?:D az enyem csatos :)
2012. márc. 15. 21:17
 18/29 anonim ***** válasza:
hát akk annyi hogy veszel egyet göndören és kb soha nemmosod meg xD úgyis csak napközbe van fent, gondolom nem abba alszol x)
2012. márc. 19. 19:36
 19/29 A kérdező kommentje:

Megvan mar a masik pothajad?:) en hamarosan rendelek EUROPAI 60 vagy 65 cmeset :D es egyeneset es vettem hajcsavarokat,kepzeld sokkal szebb a gondorseg benne+picit tovabb birja. Koszi szepen a segitseget! A hajcsavaro az mar nem karositja ugye?xdd

Ja es majd ha meglesz a masik pothajad,irj h milyeeeen :D

2012. márc. 21. 13:32
 20/29 anonim ***** válasza:

a hajcsavaró EGYÁLTALÁN nem teszi tönkre a hajat, sőt... :D

igen, jól jársz a 60-65 centissel, mert a csavaróktól úgyis összeugrik (: nekem még nem jött meg a hajam, most még a régit tettem vissza, de már várom nagyon az újat *-* majd mondjad hogy hogy szuperál a csavaró az új hajba :D

2012. márc. 27. 10:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!