Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon vastag a hajam, tépett...

Nagyon vastag a hajam, tépett fazonú, de már hosszú és a vastagsága miatt lehúzza és felül lapos. Mit tegyek? Többi lent.

Figyelt kérdés
ritkítani akarom hogy könnyebb legyen, de attól meg azért tartok, mert ugye ha ritkítanak rövidebbek lesznek a szálak, tehát mintha meg lenne tépve. És az hátulról is elég hüly-én nézne ki hogy a nyakamtól rövidül....mert onnan nagyon vastag...de ha lentebb kezdik akkor meg csak a vége lesz vékonyabb felül ugyanolyan vastag...
2012. márc. 11. 16:35
 1/5 Speed2011 válasza:

Nekem ritkítva és tépve van..és egyáltalán nem áll hülyén,nekem abból jobb hogy könnyebben tudom vasalni,szárítani stb

Ha pedig felül lapos mint nekem régen,akkor próbáld nem középen elválasztani,persze csak akkor ha középen van elválasztva..ha alapból oldalt van elválasztva akkor sajna nem tudom

2012. márc. 11. 16:54
 2/5 A kérdező kommentje:
értem..akkor nem néz ki hülyén? Hát igen..középen van elválasztva..de elől a frufrudnál mennyire rövid vagy ott elől?mert nekem már ott is kb. az államig ér..
2012. márc. 11. 16:58
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha lapos, akkor úgy szárítsd a hajad, hogy előrehajolsz, és lefelé csüng, vagy pedig szárítás közben emeld meg a tövét.

A kérdés második felét viszont nem értem hogy miért nézne ki hülyén. Szerintem nem lenne az.

2012. márc. 11. 17:16
 4/5 Speed2011 válasza:
nincs frufrum,elől pedig a hajam körülbelül az arcom közepéig van..azért is vágattam elől rövidebbre mert elég lapos volt úgy a fejem..de így hogy rövidebb nem csak könnyebb ápolni de divatosabb is
2012. márc. 11. 17:49
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi
2012. márc. 12. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!