Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ti szeretitek a golyós dezodor...

Ti szeretitek a golyós dezodort? Én még nem próbáltam, kérnék egy kis segítséget.

Figyelt kérdés

Szóval fa dezodort használok, a stiftet...bevállt, nem is ezzel van a baj, hanem hogy összefogja a sötöt ruháim.

Van legalább olan jó pl. a Nivea golyós deo???

2012. márc. 30. 13:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Én Fa golyósat használok, és jobban szeretem, mint a stiftet. Pont azért, mert nem fogja össze (annyira) a ruhát.

Viszont még így is jó bekenés után egy 10-12 percet hagyni, hogy megszáradjon, és csak utána felvenni a pólót. És nem szabad túl sokat kenni, nem is kell, mert hatékony kevesebbel is.

2012. márc. 30. 13:46
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi. :)
2012. márc. 30. 14:58
 3/5 anonim ***** válasza:

Én rexona golyós dezodort használok, nekem bejött. A stifteset én is pont azért nem szerettem, mert összefogta a ruháimat, a spray-vel pedig az volt a bajom, hogy szőrtelenítés után, másnap reggel, ha használtam begyulladtak a szőrtüszőim. A golyós jó, mert nem fogja össze a ruháimat, nem gyulladnak be a szőrtüszőim és kellemes az illata. Én is várni szoktam kb. 5 percet, míg felveszem a pólót. Direkt ezért szoktam úgy csinálni, hogy először a melltartót veszem fel és utána használom a dezodort, utána jöhet a bugyi, zokni/bokafix/harisnya, nadrág/szoknya, fülbevalók stb.

16/L

2012. márc. 30. 15:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Én Niveát és Rexonát használok (golyóssat), kellemes az illata, és nem fogja be a ruháim..:)
2012. jún. 3. 17:14
 5/5 A kérdező kommentje:
Én is azért vettem, hogy ne kenjem össze a ruháim a stift-tel. De golyóstól meg ragadok, ezt majd megszokom????
2012. jún. 14. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!