Szegyellem magam mert minden ruham (honalj resz) budos, pedig hasznalok golyos dezodort+meg hinto port is szorok, es megis, mit kene hasznalnom (olyan kellemetlen,5 percre megyek valahova es felve veszem le a kiskabatom)?
Figyelt kérdés
2012. márc. 29. 22:22
11/13 anonim válasza:
Lehet,kéne valami gyógyszer is használnod..menj el,kérdezd meg szerintem a patikust!
12/13 anonim válasza:
Én szinte minden nap eszem fokhagymát, és direkt rá is kérdeztem már másoknál, de semmi nem érződik. (Persze lehet úgy is enni, hogy kiizadjam másnap.) De ha annyira féltek tőle, a sima vöröshagyma is antibakteriális hatású.
Amúgy tőlem aztán azt csináltok, amit akartok, nem muszáj megfogadni. :)
13/13 anonim válasza:
SZÓDABIKARBONÁT! Próbáld ki! A mosógépbe is szorhatsz belőle: lágyítja a vizet és szagtalanít, és még antibakteriális is! Hónalj alá egy csipetnyi, hatásosabb, mint a dezodorok 90%-a. Egyébként nekem nem jöttek be a golyós deok, szerintem a krémdezodorok hatásosabbak. Ja és ne felejtsétek el, hogy az aluminiumcirkonium, ami a legtöbben ott van, rákkeltő . A rák miatt levágott mellek 3/4-ben aluminiumot találtak! És mielőtt a fiúk fellélegeznének: minden 4. mellrákos férfi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!