Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szegyellem magam mert minden...

Szegyellem magam mert minden ruham (honalj resz) budos, pedig hasznalok golyos dezodort+meg hinto port is szorok, es megis, mit kene hasznalnom (olyan kellemetlen,5 percre megyek valahova es felve veszem le a kiskabatom)?

Figyelt kérdés
2012. márc. 29. 22:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
A golyós helyett "anti-perspirant stick"-et használj. (Pl. Old Spice-ban van ilyen.)
2012. márc. 29. 22:32
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Hintőpor helyett szódabikarbónával szórd be, az nagyon hatásos izzadás ellen.
2012. márc. 29. 22:49
 3/13 anonim ***** válasza:
Esténként meg a vacsora szendvicsbe karikázz bele vékonyan egy gerezd fokhagymát.
2012. márc. 29. 22:52
 4/13 anonim ***** válasza:
Utolsó! Miért, hogy még a szája is büdös legyen?:D
2012. márc. 29. 22:53
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem. :D

Hanem mert antibakteriális hatású, és az egész testet bejárja, a bőrön is hat. És azért kell vékonyan szeletelni és kenyérre tenni, hogy ne legyen büdi. Én is így csinálom, és még senki nem panaszkodott. Sőt, alig érzem az ízét. (Ha pirítósra dörzsölném, akkor még két napig bűzlenék.)

2012. márc. 29. 22:59
 6/13 anonim ***** válasza:

Zöld színű Vichy golyós dezodort

de a fokhagymásat én is kipróbálom:-)

2012. márc. 29. 23:44
 7/13 A kérdező kommentje:
koszonom,a fokhagymat amugy is imadom
2012. márc. 30. 00:16
 8/13 anonim ***** válasza:

Ha nagyon erős az izzadás, a helyedben elmennék egy bőrgyógyászhoz.

Én amúgy nívea golyós dezodort használok (üveg doboza van). Nekem csak ez vált be. Nem hagy foltot a ruhán és nem izzadok meg benne. Bár nem tudom hogy nálad is működne-e. Én nem vagyok olyan nagyon izzadós...

2012. márc. 30. 09:32
 9/13 anonim ***** válasza:
52%
Hehe, viccesek vagytok ezzel a fokhagymával... ha én fokhagymát eszek, másnap még büdösebbet izzadok, pont mivel kipárolog a bőrön át a fokhagymaszag... Szándékosan szivatjátok ezzel a kérdezőt?:D
2012. márc. 30. 10:58
 10/13 anonim ***** válasza:

én nem ennék fokhagymát a helyedben, mert a fokhagyma párologtat a bőrön kerezstül, mivel benne van a véredben. így pl. amikor kifújod az orrodon a levegőt, akkor is érződik a fokhagyma. ezért van az, hogy az ember hagyma után hiába mos fogat, a szervezetből jön a szag.

sztem válts tusfürdőt, meg dezodort. próbáld ki a garniernek a dezodorjait, azoknak elég erős illata van, tuti elnyomná az izzadságszagot, meg elvileg jó izzadásgátlók. a ruháidat meg jól mosd ki. esetleg válts mosóport, meg öblítőt is, ugyanis lehet, hogy együtt a bőröddel a ruha olyan szagot vált ki, mert nem kompatibilisek egymással.

én egybként baba narancsos tusfürdőt használok, mellé nivea dezodort. kékeszöld szín, panthenol tartalmú, borotválkozás után puhítja a hónaljbőrt.

2012. márc. 30. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!