Eléggé zavar hogy szőrős a kezem, főleg most jó időben. Ha gyantázom attól ugye nem fog megerősödni? A lábam epillátorozom, de az már eléggé megerősödött. A gyanta jó? 14/l
14 évesen még várj vele..16 éves korodig kb.,mert akkor már durva lesz idősebb korodra ,ha most kezded.:)
Ha nagyon zavar,szőkíttesd ki,az 14 éves lányon is oké.
de-de
egy idő múlva de aztán levágtam újra
Szia! Én 14-15 éves korom táján elkezdtem epilálni a karjaimat, mert nagyon erős, sötét volt a szőr rajtuk, és irtóra zavart. Most már elmúltam 30, a mai napig géppel epilálom őket. Szerintem nem lett erősebb (bár nyilván nem növesztettem meg újra sosem), ahogy a lábamon sem, amit szintén epilálok.
A gyantázásnak és az epilálásnak az a lényege, hogy szőrtüszőstül tépi ki a szőrszálakat, így egyrészt lassabban látszódik, ha visszanőnek, illetve puhábbak (mert a végük „kerekített”) – míg a borotválásnál a vastag részüknél, a bőr közelében elnyisszantod őket a borotvával, így pár nap alatt már erősen borostás érzést keltenek.
Én kb. kéthetente szoktam epilálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!