Gyantázás kérdések, hogyan zajlik (? )
Elég szőrös a lábam, gyantáztam már, de otthon ez elég macerás. Szeretnék elmenni egy kozmetikushoz, de nem nagyon tudom mi ennek a menet, mit kell tudnom. Emellett eléggé szégyenlős vagyok.
Kérek egy időpontot, de vállalják a teljes lábszárakat és kb mennyi ideig tart? Mennyire kell levetkőzni? Milyen szőrösen illik menni? Tudom, hogy azért megyek oda, hogy leszedjék, de még a családom előtt sem mutogatom a lábam, ha szőrös:(((
Hogy zajlik ez? Kérlek írjátok le nekem.
Tudom, hogy buta kérdések, de senkim nem jár kozmetikushoz és én sem voltam még.
Előre is köszi
16/L
Ugyanúgy kérsz idöpnotot, mint minden más esetben (felhivod, megbeszélitek, hogy lábgyantázás és le van intézve).
Ahhoz, hogy tudják gyantázni, legalább 2-3 mm-es ször szükséges, ezért természetes, hogy valamennyire szörös vagy.
Egész lábat is gyantáznak, kab fél óra alatt megvan.
A lábadat le kell vetköztetni, tehát bugyi marad, a nadrág-zokni lejön.
Nem kell idegeskedned, az egész minden felhajtás nélkül zajlik, a kozmetikusnak ez a napi megszokott rutim.
Köszönöm, akkor összeszedem a bátorságom és kértek egy időpontot egy közeli kozmetikába. Mennyi a normális ár Budapesten. Van esetleg valami extra jó tanácsod, vagy valami, amire figyeljek?
Köszönöm:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!