Hogyan érhetném el hogy így nézzek ki?
Mitől ilyen sima a bőre? az enyém mitesszeres, heges, piros...:( neki miért nem? sminkeli? és a haja is olyan szép és egészséges, enyém hamar zsírosodik pedig csak pár évvel vagyok fiatalabb nála..(én 15 ő 17 éves ha jól tudom)
segítsetek:(

Nehogy azt hidd, hogy nincsenek agyonphotoshoppolva a képek... Úgy mindenkinek sima a bőre:D
Naponta minimum kétszer fordíts időt alapos arctisztításra, járj kozmetikushoz, esetleg nézz el bőrgyógyászhoz, hogy felírjon valami pattanás elleni szert.
Moss gyakrabban hajat, amúgy meg:
Ne egyél szemétkaját. Nagyon meglátszik a bőrödön a túl zsíros, olajos kaja. Ne egyél ezekből(csoki, chips, sültkrumpli, stb).
OFF: Amúgy ne akarj már erre a lányra hasonlítani. Azon kívül, hogy nem tud sminkelni minden egyes képen ostoba fejet is vág. Ha feltétlen kell egy példakép már ne ez a lány legyen...

Sose azt nézd,ki milyen..ne másra akarj hasonlítani !!:)
Amúgy nem akarom bántani,de szerintem is eléggé photoshop-posak a képek..meg a szempillája se tetszik.:S Meg azok a szájtartások..
Tudod,képet könnyen lehet jól megszerkeszteni,hogy ne látszódjanak a hibák.:]
A hajadat meg ápold..vannak különböző jó samponok,hajpakolások stb. A ricinus olaj is elég jót tesz a hajnak is,azt olvastam. :) Olvasgass,nézelődj a boltokban!
Az arcod..hát,figyelj,van,aki kevésbé szép bőrt örököl..de,ne csüggedj! Ha durvább,menj el jó orvoshoz,NE VAKARD és ne tisztítsd túl sokat..ezek alapok.
Amúgy,volt egy barátnőm,elég pattanásos volt,de kapott egy gyógyszert,amit asszem majdnem 1 évig szedett..voltak mellékhatásai,de már alig pattanásos:)

egyébként nem feltétlenül ps. Az ilyen származású (nem tudom most vagy kínai vagy japán) embereknek általában nincsenek, vagy alig alig vannak pattanásaik. Azon kívül szőrt se nagyon találsz rajtuk :D ... genetika
Az, hogy mennyire zsírosodik a hajad az nem (feltétlen) kortól függ, hanem a hajad típusától.
vagys németországban lakik
kimásoltam az adatlapjáról:
'what' are u ?
german-polish-france
but loving asianlook

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!