Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan érhetném el hogy így...

Hogyan érhetném el hogy így nézzek ki?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Mitől ilyen sima a bőre? az enyém mitesszeres, heges, piros...:( neki miért nem? sminkeli? és a haja is olyan szép és egészséges, enyém hamar zsírosodik pedig csak pár évvel vagyok fiatalabb nála..(én 15 ő 17 éves ha jól tudom)

segítsetek:(

2012. márc. 28. 15:54
 1/10 anonim ***** válasza:
sztem úgy néz ki mint egy hulla..ilyen fehéren.. am sztem photoshop
2012. márc. 28. 15:58
 2/10 anonim ***** válasza:

Nehogy azt hidd, hogy nincsenek agyonphotoshoppolva a képek... Úgy mindenkinek sima a bőre:D

Naponta minimum kétszer fordíts időt alapos arctisztításra, járj kozmetikushoz, esetleg nézz el bőrgyógyászhoz, hogy felírjon valami pattanás elleni szert.

Moss gyakrabban hajat, amúgy meg:

Ne egyél szemétkaját. Nagyon meglátszik a bőrödön a túl zsíros, olajos kaja. Ne egyél ezekből(csoki, chips, sültkrumpli, stb).

OFF: Amúgy ne akarj már erre a lányra hasonlítani. Azon kívül, hogy nem tud sminkelni minden egyes képen ostoba fejet is vág. Ha feltétlen kell egy példakép már ne ez a lány legyen...

2012. márc. 28. 16:14
 3/10 A kérdező kommentje:
Minden nap mosakszom már már túlzásba viszem. Kozmetikushoz szoktam járni de kb 1 hét után újra mitesszeres leszek. Bőrgyógyásznál is voltam, Zyneritet írt fel + aknefugot + gyógyszert(Roxitromycin-ratiopharm filmtabletta) de a zynerit meg úgy kiszárítja a bőröm hogy csak lesek de beszoktam kenni hidratálóval
2012. márc. 28. 16:58
 4/10 anonim ***** válasza:

Sose azt nézd,ki milyen..ne másra akarj hasonlítani !!:)

Amúgy nem akarom bántani,de szerintem is eléggé photoshop-posak a képek..meg a szempillája se tetszik.:S Meg azok a szájtartások..

Tudod,képet könnyen lehet jól megszerkeszteni,hogy ne látszódjanak a hibák.:]

A hajadat meg ápold..vannak különböző jó samponok,hajpakolások stb. A ricinus olaj is elég jót tesz a hajnak is,azt olvastam. :) Olvasgass,nézelődj a boltokban!

Az arcod..hát,figyelj,van,aki kevésbé szép bőrt örököl..de,ne csüggedj! Ha durvább,menj el jó orvoshoz,NE VAKARD és ne tisztítsd túl sokat..ezek alapok.

Amúgy,volt egy barátnőm,elég pattanásos volt,de kapott egy gyógyszert,amit asszem majdnem 1 évig szedett..voltak mellékhatásai,de már alig pattanásos:)

2012. márc. 28. 17:14
 5/10 anonim ***** válasza:
1 tonna alapozó, kontaktlencse, műszempilla, hajvasaló, na meg photoshop.
2012. márc. 28. 17:42
 6/10 anonim ***** válasza:

egyébként nem feltétlenül ps. Az ilyen származású (nem tudom most vagy kínai vagy japán) embereknek általában nincsenek, vagy alig alig vannak pattanásaik. Azon kívül szőrt se nagyon találsz rajtuk :D ... genetika

Az, hogy mennyire zsírosodik a hajad az nem (feltétlen) kortól függ, hanem a hajad típusától.

2012. márc. 28. 17:52
 7/10 A kérdező kommentje:
ő német
2012. márc. 28. 18:21
 8/10 A kérdező kommentje:

vagys németországban lakik

kimásoltam az adatlapjáról:

'what' are u ?

german-polish-france

but loving asianlook

2012. márc. 28. 18:27
 9/10 anonim ***** válasza:
attól, hogy német az állampolgársága, vagy mondjuk ott is született, attól még ha megnézed nagyon is ázsiai
2012. márc. 28. 18:55
 10/10 anonim ***** válasza:
Ezen a lányon semmi extra nincs, max. negatív értelemben (borzalmas frizura, buta tekintet). A bőröm nekem is ilyen, ps nélkül (ez szerintem genetika), csak néha kicsit száraz. A hajad meg lehet ilyen, még szebb is, csak megfelelően kell ápolni, lehetőleg minél kevesebb mesterséges cuccal, és a táplálkozásra is oda kell figyelni.
2012. márc. 28. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!