Bárhogy fésülöm a hajam, mindig befelé áll. Hogyan érhetném el, hogy kifelé álljon?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Nincs hosszú hajam, de akárhogy fésülöm nem áll kifelé. Összeugrik, begöndörödik egy kicsit és inkább befelé áll, mint kifelé. :S Próbálkoztam hajhabbal is, különböző erősségűekkel, de úgy sem sikerült. Szerintetek mit lehetne vele kezdeni? Olyasmi frizurára gondoltam, mint amilyen Tom Becknek van, bár nem kimondottan olyanra, de hasonlóra.
2012. márc. 4. 14:16
1/1 anonim válasza:
Hali, szerintem a szárítás a lényeg... ha egy nem túl nagy körkefével kifelé szárítod, akkor jó lesz, esetleg utána hajlakk, h ne ugorjon vissza. De ha nem tudod mire gondolok menny el fodrászhoz, ő megcsinálja és utána tudni fogod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!