Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak a hajammal?

Mit csináljak a hajammal?

Figyelt kérdés
Igazából vasalni szeretném a hajamat, de elég száraz a hajam még úgyis ha hajpakolást rakok rá, levágni nem szeretném mert elég hosszúkás fejem. Igazándiból a frufru-mat szeretném vasalni meg a fejem tetején mert oldalt rövidebb a hajam. Szerintetek használjak hajvasalót?
2012. márc. 26. 08:07
 1/1 Kushina-Chan ***** válasza:

Szia

semmi esetre se használj hajvasalót!

nekem vállig ér most a hajam régebben hosszú hajam volt. Vasaltam hogy szögegyenes legyen, igaz nekem gyakrabban zsírosodik. Eleve egyenes a hajam de még egyenesebbet akartam :) De elégette a végét kezelhetetlen lett és a festék is rátett :( Eltört elégett, szálkás seprű lett :( ha fested az is tönkre teszi, de arra vannak ápolók. én azért festem mert semmien szinű a hajam :) most érzéki csoki ^^ de nem ez a lényeg, ha nem szeretnéd hogy eltörjön, és le kelljen vágni akkor inkább ne.

Ez csak jó tanács tapasztalat alapján :)

De ha nem nagy területet akarsz mint irtad a frufrut...azt lehet...de csak óvatosan :)

2012. márc. 26. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!