Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak a hajammal?...

Mit csináljak a hajammal? (lent több. )

Figyelt kérdés
Mikor begöndörítem, vasalom a hajam akkor kb. 15 perc után olyan mintha semmit nem csináltam volna. Nem tartja meg. Ez miért van? Milyen hajlakkal, vagy mivel lesz maradandó amit csináltam?
2012. márc. 19. 19:05
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha göndöríted hajsütővel, akkor a végén fújd be hajlakkal, úgy elég tartós lesz. Nekem syoss van, de biztos van még más is, ami jó. Szoktam olyat is, hogy vizesen szétválasztom tincsekre, rakok rá hajhabot, hajcsavaróval felcsavarom és úgy szárítom meg, aztán kiveszem a csavarókat. Így a habtól elég tartós lesz. Ha vasalod, akkor próbálj meg hajegyenesítő krémet venni, bár ebben nincs tapasztalatom, mert nekem 2-3 napig is egyenes vasalás után.

Remélem segítettem

2012. márc. 19. 20:11
 2/2 A kérdező kommentje:
Hajvasalóm van csak. :D Syosst használtam én is, de nem fújtam rá olyan sokat, mert csak otthon próbálkoztam. Hát semmi hatással nem volt a hajamra a halakk. Pedig fújtam azért rá.
2012. márc. 23. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!