S. O. S. Mit csináljak a hajammal?
Figyelt kérdés
A hajam kész káosz.Ha nem vasalom ki olyan a hajam mint az oroszláné.Az még oké mert hétköznapra tudom vasalni,de nyáron megyek egy 5 napos táborba ahol nem vasalgathatom folyton.Kérlek segítsetek vamilyen ötletekkel!
(előre is köszy)
2012. márc. 18. 19:31
2/6 Lor válasza:
Kösd fel! :) Vagy a tábor előtt mossál hajat hajsimító balzsammal, az is el is puhítja így könnyebben fel tudod kötni vagy el csatolni.
3/6 anonim válasza:
közs fel lófarokba,kontyba és tegyél egy szép divatos hajpántot a hajadba:)
4/6 anonim válasza:
brazil cacau ;)
3-4 hónapig egyenes lessz ;)
ha olcsó és rendes fodrász érekel irj pm-et ;)
d
5/6 A kérdező kommentje:
midnenkinek köszy
utolsónak duplán arról a brazil hajegyenessítésről én ish hallottam és meg fogom csináltatni
2012. márc. 20. 18:35
6/6 anonim válasza:
a frissen mosott, vizes hajadra önts egy kis almaecetet, szárítsd meg és úgy vasald ki.az én oroszlán-hajamat ez szelidítette meg, és fényesebb is lett, remélem, neked is bejön:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!