Mit kezdjek a hajammal?
Szóval a hajam kb félhosszú, nem ér mellig, csak majdnem, ha ki van vasalva.
Az a bajom, hogyha hagyom magától megszáradni, akkor a madárijesztő hozzám képest gyönyörű. Ha megszárítom dettó... Mint valami szénakazal.. Nagyon sok hajam van és nagyon vastag szálú..Mindig járok ritkítani, bár nem sokat segít.
Régebben folyton vasaltam, de az sem marad meg benne fél napnál tovább, és nagyon hazavágtam vele már a hajam.
Akkor volt egy idő mikor vizesen befontam, de már úgy sem jó, másnapra összegubancolódik és sehogy sem áll... Teljesen tanácstalan vagyok már, nem tudok találni egy olyan könnyen készíthető haajat, amit valaogy kinézne..
Valami tipp? :S
Esetleg legközelebb kicsit jobban ritkítasd ki a hajad. :)
Addig pedig a sima balerina konty nagyon jó megoldás lehet. Jó lehet még a fonás, azt is lehet variálni, egybe fonni, kettőbe, oldalra fonni, padlófonás, csattal, hajgumival feldobni. Lófarok, esetleg 1-2 tincset befonni és úgy összefogni a hajat lófarokba.
Ha ennyire nehezen kezelhető a hajad, akkor a végén használj lakkot, hogy tartósabb legyen a frizura.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!