Mit kezdjek a hajammal? Hogyan tudnám minél könnyebben kifésülni a csomókat? 13L
Utoljára 4-es koromban volt levágva a hajam kb vállig. Azóta már a hátam közepééig ér, de a végéből gyakrabban volt levágva az elkopott rész. Most lépcsőzetesen van levágva.
Én szeretnék rövidebb vállig érő frizurát, de a szüleim nem engedik levágatni.(talán jobb is, mert ha nagyobb leszek lehet tetszeni fog a szép hosszú haj, és megbánnám ha most levágatnám)
Az a gond, hogy balzsamot eddig nem használtam, és nagyon kócos egy-egy helyen a hajam, főleg ott hátul a nyakamnál.
Nem tudom kifésülni, és ha anyum fésüli nagyonfáj és ő sem tudja egészen kifésülni, mert a következő hétre ugyanotgt lesz kócos.
Ezentúl fogok használni balzsamot,mert úgy ovastam, hogy akkor könnyebben lehet fésülni.
A hajam nagyon dús, de egyben vékonyszálú is.
Hogyan tudom kifésülni ezeket a nagy csomókat a hajamból?Tanácsokat várok.
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!