AZ állati szőrből készült hajkefe tényleg jó a hajnak?
Figyelt kérdés
Ma vettem egy disznószőr fésűt, de nekem nagyon durva tapintású. Ténlyeg kevésbé fogja roncsolni a hajam?2012. márc. 24. 17:42
1/6 anonim válasza:
Vannak eszközeink, amelyeket évmilliókon át használtunk, mert nem volt más, s ma sincs jobb.
Vannak eszközeink, amelyeket évmilliókon át használtunk, mert nem volt más, de ma ma már van jobb.
Vannak eszközeink, amelyeket évmilliókon át használtunk, mert nem volt más, s ma sincs jobb, de elhitetik velünk, hogy van.
A hajkefe ez utóbbi. Sokkal jobb a természetes anyagból készült. Fésűből is jobb a csont, mint a fém vagy műanyag.
2/6 anonim válasza:
Nem ugyanarra való, mint a műanyag hajkefék. A sörte keféket kifésülés után kell használni, nem a haj kibontására. Amúgy nem rossz a hajra, csak ha sokat kefézed vele a fejbőröd, akkor zsírosabb lesz a hajad, mert a fejbőrt ingerled vele. Viszont a zsír meg jó a hajnak, mert nem lesz száraz és töredezett.
3/6 anonim válasza:
Én csak vaddisznósörtés hajkefét használok, semmi mást. És kibontásra is ugyanolyan jó, csak kis tincsenként kell haladni.
4/6 anonim válasza:
A vaddisznósörtés hajkefe pont arra jó, hogy eloszlatja a már meglévő zsírt a hajadon, így nem lesz az a "felül zsíros alul száraz" hatás. És nekem pl. egyáltalán nem zsírosítja..
5/6 anonim válasza:
Rövidebb hajon lehet működik, hogy eloszlatja a zsírt, de sajnos nekem a 127 centin nem tudja és felül zsíros lesz tőle. :S
6/6 anonim válasza:
Nekem 95cm és igen, eloszlatja x) előző-előző válaszoló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!