Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kinek van tapasztalata ionos...

Kinek van tapasztalata ionos hajkefe használatában? Mennyire hatékony? Meddig tart a hatása?

Figyelt kérdés
Egy ionos hajkefe megvásárlásában gondolkozom, mivel a hajam hosszú és könnyen feltöltődik elektromossággal, így száll a levegőben mint a madarak :) Úgy hallottam, hogy egy ionos hajkefével ezt az elektromosságot meg lehetne szüntetni, azonban egy ilyen "készülék" alulról súrolja a 10.000 Ft-ot, így mielőtt megveszem, szeretnék róla minél több mindent megtudni. Akinek van ilyen tapasztalata, kérem ossza meg! (Az idétlen válaszokat kérném mellőzni)

2012. febr. 12. 17:45
 1/1 anonim ***** válasza:
Hajkefével épp nincs tapasztalatom, de hajszárítóval és hajvasalóval igen. Abszolút semmit nem ér, ha a hajam úgy gondolja, ugyanúgy száll. :D Ha megszárítom, ha nem, hiába a fa meg sörte hajkefe, nem hordok műszálas dolgokat, szóval állhatok a fejem tetejére is. :( Én a hajkefében sem bízok. Szerintem ha van rá lehetőséged, próbáld ki valahol előtte, mert azért tényleg nem olcsó, hogy feleslegesen megvedd.
2012. febr. 12. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!