Rövid vagy hosszabb hajú pasik tetszenek?
hosszabb haja legyen az illetőnek, mint nekem, ez most jelen esetben váll alatti hosszúság. tehát a hosszú hajú férfiak tetszenek. a haj színe: barna bármely változata, vagy fekete, de lehet szőke, és szőkésbarna (mint változat). a haj lehet raszta is.
szemszín: akármilyen ez nincs nagyon meghatározva, de a zöld szem az egyik favorit, de ha nem az van az sem baj.
karakteres arc párosuljon ezek mellé, valamint legyen minimum 170cm.
testtömeg: egy kis pocak belefér, de az esetleges pocak mellé társuljon azért izom, ne legyen tunya. szép széles vállak, szép izmos karokkal :P
Az tetszik, amelyik illik az adott férfihez.Van, akinek a rövid, mm-es haj áll jól, van akinek a 10 centis, borzos haj, és van, akinek hosszú.
A páromnak derékig érő rasztája van.:)
Úgyhogy ez sok mindentől függ.
Hosszú! Egyszerűen imádom a hosszú hajú srácokat!
Viszont ez nem jelenti azt, hogy a rövid hajú pasik nem lehetnek vonzóak.. sőt :)
17 vagyok, 170 cm és 60 kg, sötétbarnás-pirosas haj keveréke:) és kék szem. Rocker vagyok, lehet ezért is jönnek be inkább a hosszú hajú palik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!